SKRIVET: 2012-03-21, kl 00:19:26 | FINNS I: Allmänt

Grattis på födelsedagen Icka.

Jag fick det finaste jag nästan fått någonsin nyss!! Höll på att börja gråta. Älskade älskade Kristoffer! Du är så fin, så bäst :D

"En dag på en plats vid namn Tylebäck så var jag på en utbildning, denna utbildning genomfördes inte bara utav mig utan utav ett 70-tal personer. Jag hade lyckan att hamna med en specifik person utav dessa. Detta gjorde jag dock helt utan reflektion över den underbara vänskap som hade kunnat skapas och utförde den utbildning som var ämnad att utföras för att sedan glömma bort det helt.
Inte för ens några månader senare så stötte jag på denna person igen, denna gången var det i skilda läger, vi var på ytan bittra fiender. Under utan var det dock inte mycket som hände. Inte många tankar som fanns denna gången heller, inte många tankar om den underbara vänskap som hade kunnat bli. Ännu en gång så rann det ut i sanden, dock inte mig emot. 
Men, några månader senare så möttes våra vägar ännu en gång, denna gången var förväntningarna högre och dessa förväntningar har lett mig till en underbar vän! Synd att man inte tagit tillfället i akt tidigare.

Grattis på födelsedagen älskade Icka! :D"

SKRIVET: 2012-03-20, kl 19:32:54 | FINNS I: Allmänt

Yiieey.

Vet ni, jag fyller år imorgon :D Hela 23 år :D Pretty awesome :D 


RSS 2.0