SKRIVET: 2012-06-18, kl 08:29:01 | FINNS I: Allmänt

#5veckorLCHF

Idag börjar jag fem veckor LCHF. Tur det efter vad vågen stannade på imorse. Jag är ändå både motiverad och taggad. Åt prinskorv med skagernröra till frukost, och det är ju faktiskt helt fantastiskt gott. Nästan lite lyxigt. Ska även gå ner till jobbet idag. Således även hem sen när jag har slutat. Hem är värre. Det är bara en backe. Men jag ser det positivt. Vilka lår jag kommer ha efter de här fem veckorna :D

Vill man följa resan gör man det smartast på twitter och hashtaggen #5veckorLCHF :)

SKRIVET: 2012-06-12, kl 12:02:27 | FINNS I: Allmänt

Motivation

Man kanske ska slopa all den gamla designen, som nu är flertalet år gammal, säkerligen närare fyra, minst. Skapa lite förnyelse, och på så vis lite mer motivation. Det brukar fungera. För jag vill inte tappa den här bloggen. Den har varit med mig allt för länge och innehåller fler minnen än vad jag faktiskt klarar av att hantera själv. Att slopa den vore som att slopa en del minnen, som min hjärna inte kan hantera. Det vore idiotiskt. 

Kanske får bli ikväll, imorgon, om en månad. Men jag ska göra det. En ny design alltså.

SKRIVET: 2012-06-06, kl 14:09:20 | FINNS I: Allmänt

Jag är så glad för att jag är nöjd, nöjd för att jag är glad.

Jag är så nöjd med livet. Det är en fantastisk känsla. Att få vara nöjd. Jag har ett rent hem, fantastiska vänner, en fin familj, en sund framtid och ett fruktansvärt driv i kroppen. Det är skönt. 

Jag är nöjd! 


RSS 2.0