SKRIVET: 2012-02-21, kl 20:44:52 | FINNS I: Allmänt

Hey you.

Long time no see. :)

Jag borde se det som något positivt att jag inte haft tid för att blogga. För då har jag helt enkelt haft tid för annat. Eller haft tid och "haft tid". Det var längesen jag hade så många bollar i luften. Måste jag erkänna. Det är tufft, men jäkligt kul.

Skolan tuffar på. I raska steg. Sitter med mitt B-projekt som ska väva ihop det jag har lärt mig under två år. Vi får se hur det går, men än så länge känns det bra och som att allt ligger i fas. Jag försöker även läsa in två omtentor plus en hemtenta då jag är så jäkla envis på att jag ska klara detta.

Samtidigt är jag ordförande för en pubverksamhet som slukar all den lediga tiden som möjligtvis kan finns kvar. Det är tur jag har underbara människor i styrelsen och att vi kompletterar varandra på många vis.

Det är lite first thing first tänkande som gäller nu för tiden. Så löser sig allt. Jag hade dessutom den mysigaste helgen på väldigt väldigt länge då jag fick ett efterlängtat besök. Klokar eller mer förvirrad så var det en bra helg med många skratt och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får chansen igen.

Nu, IT-säkerhetsplugg. 
Puss

RSS 2.0