SKRIVET: 2011-06-30, kl 10:15:27 | FINNS I: Allmänt

Semester, eller?

Eftersom jag ändå inte gör annat än mest sitter här på tåget för tillfället tänkte jag att jag kunde ta tillfället i akt att sammanfatta mina tre (fyra?) veckor hemma i Krillet. 

Vecka 1. Lugnet före stormen.

Jag låg mest hemma i Jennies lägenhet och glassade och gjorde inget alls. Umgicks med vänner, familj och mådde bra. Avslutade visa delar från HH så att jag äntligen fick mina 60 HP. Började bli lite småstressad inför Jennys student och bal. Det var mycket som skulle fixas. 

Vecka 2. Studentveckan Karlstad.
Ja sen kom då den veckan som lilla lillasyster längtat så efter, och jag med för den delen. Hon hade bal på tisdagen och student på torsdagen och hela veckan gick i ultra rapid. På en millie så var det över. Sen satt vi där och undrade vad som hade hänt? Det var iaf skönt att träffa släkten ifrån Göteborg som kom upp, även om det var ett kort varsel. Alla studenter var dessutom så fina.

Vecka 3. Studentveckan Kristinehamn.
Ja här kom ju festveckan in. Här festade jag som om jag aldrig skulle se en morgondag. Men det var kul. Mina underbara vänner gjorde sitt också, givetvis. Utan dem hade det varit omöjligt att komma upp till den nivån som vi gjorde.

Vecka 4. Jobbvecka + Midsommar.
Jag började jobba. Eller iallafall tisdag - torsdag. Sen var det midsommar, och vilken midsommar sen. Firades ute i Pontans stuga med allt vad det innebär. Nubbe, sill, lekar och fylla. Jag mådde bra den kvällen, solen lyste och jag var i gott sällskap.

Nuläget. Påväg hem.
Ja och nu sitter jag här på tåget. Påväg hem. Jag saknar Halmstad. och The H'town Peeps. Så det är skönt att vara påväg. Jag ser ju Krillet igen om en månad. 

... det är ju alltid "bara" 40 mil bort.

SKRIVET: 2011-06-28, kl 09:01:07 | FINNS I: Allmänt

DJ Coone ft. Scope DJ - traveling‎around the wooooooooorld , im traveling... traveling...

around the wooooooooorld , im traveling... under your skin!SKRIVET: 2011-06-27, kl 20:23:17 | FINNS I: Allmänt

Sista veckan.

På torsdag styr jag hem till Halmstad. Som jag har längtat! SKRIVET: 2011-06-21, kl 09:24:07 | FINNS I: Allmänt

Count on me.Du är för jävla bra!!! ♥

SKRIVET: 2011-06-20, kl 11:31:12 | FINNS I: Allmänt

Living the dream!

I wish!

Fan vilken magknip jag fick! o_0 aiicks.

Skämt å sidor. Hur mår ni? Mår ni bra? Jag mår bra! Oförskämt bra. Jag har blivit bortskämd i ett par dagar nu. Från i fredags närmare bestämt. Så jag mår bra. Får hoppas det håller i sig bara. 

Vad ska ni göra idag? Jag ska tvätta. Solen skiner och jag ska tvätta. Känner att Fan skrattar mig rakt upp i facet dagar som denna. Det har varit skitväder hela veckan. Trots det har jag stått ute och tittat på studenter och fina människor som har gått på balen. Jag har dessutom varit bakfull. Bakfull i regnet då alltså. Men nu, när jag hade räknat med regn och vara inne och plugga och tvätta. Klarblå himmel och sol. Somebody hates me. 

Så, ni kan väll tänka på mig när ni är ute och steker. Snälla!

SKRIVET: 2011-06-18, kl 11:50:17 | FINNS I: Allmänt

Jordgubbar till frukost.

Jag hade en väldigt rolig kväll igår, precis som jag planerade. Hade dock önskat att ja hade fått tummen ur och dansat lite mer när man ändå var på Statt. Men men. För även fast jag vet att det var studenternas afton så kunde jag inte sluta störa mig på att hela tiden bli blåst i örat med en visselpipa eller få fötterna penetrerade av sylvassa klackskor. Så jag avstod dansandet, till viss del.

Väntade på en taxi i evigheter på att få komma hem som jag fick betala extra för eftersom de hade spärrat av vissa vägar, men till slut kom jag hem. Tack och lov. Sov som en gud i en ordentlig säng för första gången på två veckor. 

Mysigaste natten på länge. Du är otrolig ♥

SKRIVET: 2011-06-17, kl 17:26:40 | FINNS I: Allmänt

Yahel

Ikväll ska det fyllosoferas på bra! Överlever jag så hörs vi imorgon.

SKRIVET: 2011-06-16, kl 16:07:16 | FINNS I: Allmänt

Faan vad jävla gött!

"Hej Erica!

Nu har jag rättat färdigt moment två. Du har en bra dokumentation där du refererar bra och argumenterar väl för dina val. Du har en bra, tydlig informationsstruktur på din webbplats. Bra jobbat!

Betyg VG

Mvh

Ylva"

WHO'S FREAKI'N AWESOME !!!Nu ska jag bara få godkänt på Interaktionstentan så är jag fan bäst!SKRIVET: 2011-06-16, kl 12:38:50 | FINNS I: Allmänt

Traveling!

Gokänd på första inlämninguppgiften i IT-säkerhet - Jag är grym.

Har även skrivit underlag till seminarieuppgiften i UKIEDM (Ungas Kultur i ett Digitalt Mediesamhälle). Så på söndag ska fyra sidor bli en sida (hellre så än åt andra hållet). 

Kör nog en inlämningsuppgift till i IT-säkerhet nu på en gång. Taggad till tusen!

SKRIVET: 2011-06-16, kl 00:05:43 | FINNS I: Allmänt

incredible

Att så lite kan göra så att hela livet känns lättare! :D
Glaaaad chey!

SKRIVET: 2011-06-15, kl 22:47:39 | FINNS I: Allmänt

Lagom avundsjuk!!

Lillasysters en dag gamla tatuering. Jag är inte alls avundsjuk!! o_0

Ska verkligen ta mig iväg imorgon eller på fredag och visa Rebecka mina ideér och se om hon kan rita upp något och ge mig ett kostnadsförslag. Är sååååååååååå sugen. Någon blandning av detta hade jag tänkt mig. 

Mycket som den sista bilden. På vänstra underarmen. Med tre större svalor för famlijens skull. Blir den största tatueringen jag gjort hittils. Jag som knappt kommer ihåg hur det känns. o_0

SKRIVET: 2011-06-15, kl 08:40:40 | FINNS I: Allmänt

U Remind me

Totalt ur balans. Är tillbaka där jag var för ca två veckor sedan med att inte somna om nätterna. Ligger och vrider och vänder utan att somna. Har provat alla fysiska medel som finns så får helt enkelt traska tillbaka till apoteket och be om medicin, igen, för att få ett nej, igen. Sånt måste utredas nämligen - shitdick

Åker till Karlstad strax igen. Jag känner att efter att ha varit där ca 9 gånger den senaste veckan så skadar inte en gång till o_0

Shit (konstpaus) dick!!

SKRIVET: 2011-06-15, kl 01:38:16 | FINNS I: Allmänt

Lazy songKan vara den skönaste musikvideon på evigheter!

SKRIVET: 2011-06-15, kl 00:51:29 | FINNS I: Allmänt

Yellow shorts

Ett stökigt kök pga en stressig vecka med student och bal och allt vad det innebär. Dessutom har jag invaderat köket med min packning (det högra hörnet) så, ha överseende.

Hur som helst, skit i köket. Titta shortsen!! Jag har tröstshoppat de senaste dagarna. Livsfarligt. Jag föll handlöst för dessa knallgula shorts. Kunde jag skulle jag bo i dem jämt. Nu är jag inte så retarded så att jag gör det. Dom ska istället få vänta alla dagar fram till midsommar. Så det så. Då ska det vara fint minsann. 

Jag gillar nästan shortsen lika mycket som jag gillar dig.
Nästan.

SKRIVET: 2011-06-14, kl 23:55:17 | FINNS I: Allmänt

Shitdick

Har kommit fram till att det bästa svärordet nowdays är shitdick. Därför ska jag använda det till allt. Jämt när nånting är skit ska jag beskriva det som shitdick. Det är lixom, det sämsta man kan va, det sämsta som kan hända,  osv osv osv. Ni fattar. 

Just nu känner jag bara en sak över att jag inte kan styra över mig själv. Shitdick!!

SKRIVET: 2011-06-13, kl 12:06:34 | FINNS I: Allmänt

Sjukt!

Totaly amazing!

SKRIVET: 2011-06-12, kl 12:51:32 | FINNS I: Allmänt

Tissebäbis!

Saknar min Tissebus idag. Fick ett akut infall av att ha en liten kissekatt igen. Även om jag vet att det inte går. Men ändå, hur kan man motstå det här mysiga?Tisse som gått upp och lagt sig på mig när jag hade somnat en kväll. 
Marcus som tagit kortet.

Myskatten ♥

SKRIVET: 2011-06-11, kl 20:35:02 | FINNS I: Allmänt

Visar hur man vänder skeppet!

Jag har en lillasyster som aldrig sviker. Nu jävlar ska Flinkan gå lös i Kristinehamn vill jag lova. SKRIVET: 2011-06-11, kl 18:33:37 | FINNS I: Allmänt

Det blir då aldrig som man planerat.

Strawtown, I miss you!
Kvällar som denna vill jag gå banans som om det inte fanns en morgondag. 
Tyvärr är jag den enda i hela Krishne som vill det just idag också. 
*sad face*


SKRIVET: 2011-06-11, kl 14:53:42 | FINNS I: Allmänt

Grattis Lillasyster.

Nu är studentveckan över och jag är helt slut. Jag har gått på högvarv och haft miljoner saker att göra. På uppdrag av lillasyster då givetvis. Men det är det minsta jag kan göra för att hennes student skulle bli så bra som möjligt. Jag minns så väl när jag själv stod där och skrek på flaket för tre år sedan. Ett minne som antagligen aldrig kommer att försvinna (även om det är fläckat av vissa minnesluckor, som tack och lov har fastnat på kort). Nu laddar vi om. Hela framtiden ligger ju framför oss. Den kan bara bli hur bra som helst.Så här ser man ut när man är så glad så ansiktet inte riktigt vet hur det ska uttrycka sig. 
Den skadade handen fick hon under balen två dagar tidigare.
Det var en vacker utsmyckning under studenten.

Du är bäst pärlan!
Jag är stolt över dig.

SKRIVET: 2011-06-08, kl 21:14:58 | FINNS I: Allmänt

Vad är väll en bal på CCC.Vackra underbara vänner på studentbal! ♥

SKRIVET: 2011-06-08, kl 14:46:51 | FINNS I: Allmänt

Pressad av tid!

Jag rider på vågen just nu. Har inte riktigt landat än. Men jag njuter. Som bara den! SKRIVET: 2011-06-04, kl 10:59:05 | FINNS I: Allmänt

BBL!

Hemma i sköna värmland! Njuter till tusen!

SKRIVET: 2011-06-01, kl 16:31:12 | FINNS I: Allmänt

Nuuuuuuså!

Kliver ur duschen, sätter på mig morgonrocken, tar en öl, stoppar in en snus, lutar mig tillbaka. Ledighet!

RSS 2.0