SKRIVET: 2011-02-28, kl 12:00:05 | FINNS I: Allmänt

Längtan.

JAG VILL HA SOMMAR! Det är inte mer än dags nu! SKRIVET: 2011-02-27, kl 12:48:50 | FINNS I: Allmänt

Tripp till Särö.

Nu har familjen åkt hem :/ Fast Jenny är kvar tack o lov :D Ända tills på torsdag faktistk. Har haft en jättemysig helg med tylösand, stadsvandring och supergod middag på Fox and Anchor :)

Så vad händer idag. Jag och Jenny ska få låna snälla Sojskis bil och åka till Särö och titta på vårat Herrlag. Alltså Kristinehamns herrlag. Hur otippat är inte det. :) Ska bli kul att se dem någon annan stans än i Kristinehamn. 

Annars, har jag faktitsk ingen aning om vad som händer idag. :)

SKRIVET: 2011-02-26, kl 10:45:41 | FINNS I: Allmänt

Ooookeej.

What - the F - hände?

SKRIVET: 2011-02-25, kl 20:46:45 | FINNS I: Allmänt

Uurgurghhuöghsöo

FYY FAAAAN VAD TRÅKIGT JAG HAAAAAAR!!!!!

SKRIVET: 2011-02-25, kl 18:06:03 | FINNS I: Allmänt

MoneyFriday!

Dagen till ära har jag lockat håret. Det har inte hänt på evigheter! Ska ut i goda vänners sällskap ikväll och ta en öl eller två. Det var också evigheter sen. Som jag bara tog en eller två alltså. Först var jag allvarlig. 


Sen blev jag klaaaad chey. 


Lagom osuddig bild. 


Köpte även en ny tunika idag. En sån där som igentligen är "as ful"
men som ändå ser ganska bra ut på.

SKRIVET: 2011-02-25, kl 16:03:53 | FINNS I: Allmänt

Fredagsmys!

Ser att jag allt som allt dragit in 30 Högskolepoäng under min tid här i Halmstad och det känns underbart. 

Ikväll ska jag ut med några vänner och ta en öl eller två. Det finns massvis att fira. Så varför inte :D Har även spenderat några slantar på en ny tunik som kommer vara vrålsnygg under min kavaj. Vi får se om jag orkar ta ett kort och visa er sen ;)

Imorgon kommer min fina familj ner hit till Halmstad. Ska bli supermysigt att få visa hur jag har det :D

Sojja, ooooh noooh! Jag får skärpa mig ;)

SKRIVET: 2011-02-24, kl 16:30:54 | FINNS I: Allmänt

Så äre bara.

Ibland kan jag verkligen få känslan av att jag är totalt bäst. Precis som nu. Så jävla bäst är jag :D 

(Syftar på att jag klarade både databastentan och labb 3. Två stora fruktande moment i mitt liv.)

SKRIVET: 2011-02-18, kl 10:33:38 | FINNS I: Allmänt

Spontant

Jag är sällan spontan. Jag planerar allt in i minsta detaljt. Men nu så. Nu tänker jag åka ner och klippa mig. Helst innan jag ångrar mig och kommer på att jag behöver pengarna till annat. Sen tänker jag köpa en toning och tona håret ikväll också. Så det så. 

Inte så spontant eftersom jag sitter här och planerar det tänker ni. Spontant är det för mig. För det har inte varit planerat sen en vecka tillbaka. Jag gillar det, framsteg. 


SKRIVET: 2011-02-17, kl 11:07:43 | FINNS I: Allmänt

Fäääärdiiig!

Jag anser mig själv så gott som klar med hemsidan jag gjort åt 3D Rummet UF. Även om det fattas, och säkerligen kommer behöva ändras, lite information. Men det är det minsta problemet. Det tog sin tid. Säkerligen 15-20 timmar (då med tanke på att alla 11 sidor i sig innehåller 4 undersidor, 44 sidor har jag kodat för hand) om man räknar med planering till slutfärdig resultat. Sen även att den är byggd utav bloggar (eftersom det är ett gratis alternativ och företaget inte har den starkaste ekonomin). Har försökt trolla bort bloggkänslan så gott som det går, det har inte varit lätt alla gånger. Men det var det värt. Jag är nöjd som tusan. 

Nu hoppas jag bara att Björn och Jennie är lika nöjda. Ska bli kul att se hur det går för dom i framtiden. Jag önskar dem lycka till och slänger nu ner 3D Rummet UF i portfolion. :)

- http://tredrummetuf.blogg.se

SKRIVET: 2011-02-16, kl 21:01:12 | FINNS I: Allmänt

Lite mer design.

Även denna dag har jag designat. Det går frammåt och är fruktansvärt roligt. Även om det sker mycket förändringar på vägen. Men än så länge har de bara varit positiva. Blev inte klar idag som planerat, men imorgon. Då blir den nog banne mig klar. Då ska ni få se resultatet :D

SKRIVET: 2011-02-16, kl 10:36:41 | FINNS I: Allmänt

Designjobb!

Börjar hitta tillbaka till mina design gener. :D Sitter för tillfället och designar lillasyster UF företags sida. Ni får se när den är klar. För att göra det enkelt (och framför allt gratis) har vi valt att bygga den av flera olika bloggar. Så ni ska få se hur vi har löst det på bästa sätt sen. Den blir förhoppnignsvis klar redan ikväll. Återkommer då :D

SKRIVET: 2011-02-06, kl 14:05:45 | FINNS I: Allmänt

En söndag som alla andra.

Plugga till Dugga. Det är vad denna dagen handlar om. Men det är okej. Jag ska ta mej sjutton klara det här nu. HTML/CSS är ju min grej. Det är ju därför jag är här :D
Fick precis reda på att söta lillasyster följer med ner till Halmstad när Mamma och Magnus kommer ner den 26:e. Dom tar visserligen in på hotell men Jennie sover nog här. Hon stannar dessutom tills på onsdagen och inte tills på söndagen då mamma och magnus åker hem igen. Blev väldigt glad över den nyheten :D

Kommande vecka är det kaos på schemat. Det är mycket som händer. Imorgon ska det köttas delredovisning och seminarie hela dagen. Sen är det redovisnings och dugga på tisdag. På onsdag är det seminarie och ovveinvigning. På torsdag är det obligatorisk labb. På fredag börjar hjärtslaget och håller på hela helgen. Jag kommer må så gött när den här veckan är över :D Plus att jag åker hem till Värmland den 16:e. Mycket att se fram emot.

Nu ska jag äta upp min soppa sen sätta mig med duggapluggandet. Det tar sig, sakta men säkert.

SKRIVET: 2011-02-05, kl 13:29:40 | FINNS I: Allmänt

I sucks.

Ursäkta språket som kommer nu men förbannad jävla äckliga studentliv!!!!!! För tillfället finns det miljoner saker jag känner för att göra denna soliga och underbara (nästan varma, 9,7 grader i solen) dag. Jag vill gå och äta sushi med min fina vän Johanna. Jag vill klippa mina förbannat slitna toppar. Jag vill fylla upp mitt kylskåp till bredden med massa yoghurt och goda soppor (har en sådan period, haha). Jag vill bjuda hem mina vänner på kaffe och bulle, bara för att jag faktiskt bor i egen lägenhet och kan göra det. Jag vill gå och sola, så jag är brun och fin lagom till sommaren. Jag vill träna, helst på ett eget gåband som jag kan ha hemma. Jag vill göra massvis med saker.

Men nej. För jag är fattig. Brutalt fattig. Please give me the 25:th. (or at least the 16:th). Då jävlar.

SKRIVET: 2011-02-04, kl 14:01:53 | FINNS I: Allmänt

Never to late.

Våren har kommit till Halmstad, jag är fan lycklig!

RSS 2.0