SKRIVET: 2010-09-27, kl 09:08:21 | FINNS I: Allmänt

Ny dag, ny vecka.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars!
I could really use a wish right now, wish right now, wish right now!

SKRIVET: 2010-09-26, kl 23:20:26 | FINNS I: Allmänt

Oh no you did'nt!

Den underbara känslan som inträffar när man inte kan sova även fast man måste.

._.

SKRIVET: 2010-09-25, kl 17:31:28 | FINNS I: Allmänt

ickapicka fin kicka!

Nu är jag redo för en awesomdary utgång. Ikväll siktar jag bortom stjärnorna.
Mjaa, självförtroendet är de inge fel på ;)

SKRIVET: 2010-09-25, kl 13:56:53 | FINNS I: Allmänt

Fäbojäntan fyller 32 år!

Idag skulle det ätas falukorv har
jag hört, såååe, sagt och gjort ;)SKRIVET: 2010-09-24, kl 08:30:27 | FINNS I: Allmänt

Success!

Helvete vad bra det går. 4,1 kg på tre veckor nu ;D
Annars då, det är fredag. Jag borde vara ledig. Men icke. Dom har minsann flyttat både föreläsningar till och sen från igen, från denna dag. Men en har jag. Från kvart över ett till tre. Anledning till att jag är uppe nu är dock att jag ska åka och storhandla med Sandra och hon måste vara på kåren vid tre. Så då får det bli såhär :)

SKRIVET: 2010-09-23, kl 21:10:19 | FINNS I: Allmänt

I could really use a wish right now!

Faan vad jag hoppas. Hoppas hoppas hoppas :D

SKRIVET: 2010-09-22, kl 15:34:33 | FINNS I: Allmänt

Just an ordinary wednesday.

En inte allt för ovanlig onsdag (faktiskt varje onsdag har sett ut så här sen jag började på HH) i ickapickas liv.
VAKNA
SKOLA
KOMMA HEM
BÖRJA TVÄTTA
LAGA MAT
LÄGGA I EN NY MASKIN
DUSCHA
HÄMTA UPP TVÄTTEN
GÖRA SIG IORDNING
ÅKA TILL JOHANNA/IDA
SMÅLANDS
EFTERFEST?
ÅKA HEM
SOVA
:)

SKRIVET: 2010-09-21, kl 20:18:25 | FINNS I: Allmänt

BILDBOMB!

Här kommer en bildbomb ifrån min och Idas lilla lilla roadtrip.

Först var vi på Östra Stranden och lekte lite.
Så ser skolan ut för er värmlandsfôlk som undrar ;)
Sen åkte vi vidare till vackra Tylösand.
Jag råkade stå för nära vågorna en gång så fick springa iväg.
Dock hann jag inte riktigt så blev skummig.
Plockade snäckor ;)
Finaste bästa Ida ♥

SKRIVET: 2010-09-21, kl 18:59:02 | FINNS I: Allmänt

Tylösand

Idag har det varit en bra dag. Trots lite kaos imorse i och för sig. Men annars, en bra dag. Jag och Ida har även tagit en sväng till Tylösand och spanat lite. Aldrig varit där tidigare så det var en upplevelse :D

SKRIVET: 2010-09-21, kl 10:37:20 | FINNS I: Allmänt

Den onda cirkeln!

Idag är jag kluven. Jag vill göra miljoner saker. Samtidigt så vet jag ju hur ångesten var igår när jag hade alldeles för få timmar på dygnet för att hinna med allt. Sjukt egentligen hur hjulet kan börja om så här på morgonen. Men idag ska jag lugna ner mig. Får sluta vara så entusiastisk och överambitiös!

SKRIVET: 2010-09-20, kl 22:00:39 | FINNS I: Allmänt

FUCK IT!

Det finns inte en chans i helvete att jag kommer hinna med allt som ska hinnas med. Dygnet har för få timmar och jag kommer gå under :(

SKRIVET: 2010-09-19, kl 21:47:50 | FINNS I: Allmänt

Jag kallar det 'All-or-nothing'

Ja, tydligen så satt jag en hel del på golvet igår eftersom jag inte orkade stå och alla stolar var upptagna. Detta har uppenbarligen roat många, framför allt Ida Fransson som fortfarande tycker det här är hysteriskt roligt.
Nu har detta även nått min mor vars reaktion var:
Detta är antagligen några utav bilderna hon sett.
Och att jag såg trött ut för att jag blundar på varje bild. Eerhm, jaa? Trött var jag men det är nog inte just det som är boven i dramat ;)

SKRIVET: 2010-09-19, kl 16:28:50 | FINNS I: Allmänt

Skit ska skit ha!

En galen natt kräver en galen bakfylla. I den situationen är jag nu. Men framåt kvällen tänkte jag ta bilen och köpa en Ben&Jerry. För jag har sådana bakfyllecravings efter den så det finns inte. På måndag börjar träningen igen. Awesome. Jag är relativt frisk och peppan som fan. =)

SKRIVET: 2010-09-18, kl 16:05:44 | FINNS I: Allmänt

Moaha :D


SKRIVET: 2010-09-18, kl 14:39:50 | FINNS I: Allmänt

Okej?!

Det här kan ju sluta hur som helst :p

SKRIVET: 2010-09-18, kl 13:51:22 | FINNS I: Allmänt

Stadsvandring

Min fina vän Johanna Braaf frågade mig imorse om jag ville vara sällskap ner på stan eftersom hon var på jakt efter en väska. En snabb blick ut genom fönstret fick mig att snabbt bestämma mig för ett nej. Det var ruskväder utan dess like. Regn och storm, as usual nu för tiden.

Men nejdå. Hon lockade med en varm kopp kaffe och det kunde jag ju inte tacka nej till sådär på morgonen. Det slutade med att hon bjöd på frukost på Espresso House. Helt underbart. Hon hittade dessutom en väska så alla vart nöjda och glada.

Jag hittade en mössa i samma mönster som mina vantar som jag köpte året innan dessutom. Kunde ju inte motstå när den bara kostade 20 kr. Så nu kan vintern komma om den vill. I am ready!

SKRIVET: 2010-09-17, kl 22:58:21 | FINNS I: Allmänt

Now you tell me!


SKRIVET: 2010-09-17, kl 18:51:39 | FINNS I: Allmänt

Åh juste, glömt o berätta...


SKRIVET: 2010-09-17, kl 18:07:14 | FINNS I: Allmänt

Förbannade regn!!!


Malena: Jag vet nog vad växlande molnighet är nu!

Mamma: Ursäkta alla svordomar. :$

Alla: Ursäkta min otroligt konstiga och udda dialekt. Jag blir tillochmed lite förvirrad själv. Vart kommer den ifrån?
Förlåt för att jag snurrar så på kamerna.

Nej jag säger inte "utan att bli dränkad"!


SKRIVET: 2010-09-16, kl 22:49:22 | FINNS I: Allmänt

To Sojjan with love ;)

Jag har fått order ifrån min söta vän Sofie att skriva lite i bloggen eftersom jag har gått och blivit så brutalt jävla oaktiv här. Sorligt nog. Borde ta upp det igen eftersom jag tycker det är för jävla roligt.
Så vad finns det att säga? Jag skrev min första dugga någonsin idag. Tror det gick bra. Får nog reda på det imorgon om jag har tur. Kan inte kräva så mycket utav mig själv känner jag. Så allt över 0 är bra. Annars så går plugget vidare, och tro det eller ej, men det går bra. Det känns som att jag har någorlunda kontroll och jag har börjat med allt som vi ska börja med lixom. Nu ska bara allt slutföras.


Annars är jag otroligt förkyld :/ Det släppte nog aldrig riktigt från den förkylningen jag fick efter nollningen. Lite tråkigt eftersom jag inte kan träna 100% då och det stör mig. Men men, får väll lyssna på kroppen antar jag.


Annars så var jag hemma förra helgen. Det var otroligt skönt att komma hem och träffa alla de människor jag saknat så mycket. Dock så var jag inte lika glad när klockan ringde 04.00 på morgonen och jag fick gå till tåget i totalt spöregn den morgonen. Men hem kom jag och det var skönt. Efter 20 timmars vaken tid stängde jag tillslut ögonen efter en underbar dag bestående av att träffa vänner och titta på handboll. Lördagen spenderades hemma hos min kära mor där vi åt gott och spelade wii hela natten. Sånt där jag saknar. :/ Söndagen åt jag middag hemma hos pappa som sedan hjälpte mig med bilen. Vi kollade oljan och fyllde på den osv. Så jag fick med mig en krångelfri bil till Halmstad igen. Klockan ringde 06.00 på måndag morgon och jag skulle egentligen ha åkt då redan. Men nej, jag åkte hem till mamma som tack o lov jobbade hemma och gick upp och fortsatte sova i hennes säng. Var alldeles för trött för att ens våga sätta mig bakom ratten och köra 40 mil, själv. Anyway. Till slut tog jag mig iväg. Skrek som en idiot hela vägen till min nybrända skiva och de 4 timmar som jag trodde skulle gå djävulskt segt gick faktiskt ganska fort.


Väll hemma i Halmstad packade jag upp allt jag hade fått med mig hemifrån. Allt förutom den stora tvn mamma har skänkt mig. Den orkade jag givetvis inte bära upp själv men fick allt hjälp utav Johanna senare på kvällen. Underbart att kunna titta på tv igen.
Kvällen spenderades då med mina Hstads Tjejer. Underbart att träffa dom igen efter helgen. Moahaha. Vi cyklade till Halmstad Arena och titta på Carros pojkväns handbollsmatch. Eller rättare sagt Elitseriepremiären i handboll :D Mycket coolt och jag kan inte säga annat än att jag älskar den sporten.


Annars har veckan rullat på obemärkt. Förutom igår då. Onsdagar. Alltid dessa onsdagar. Pluggade hemma hos Ida inför duggan men sen tyckte vi att vi varit så duktiga att vi förtjänade lite roligheter. Roligheter som innefattade smålands. Stöp i sängen vid halv två i natt. Klockan 6 ringde klockan igen.


Och det är där jag är nu ungefär. Pigg som fan för att jag gick hem direkt efter duggan och la mig och sov mellan 11 - 14. Sedan dess har jag dessutom bara legat i sängen och tittat på tv och sovit småstunder om vart annat. Förutom när jag traskade bort till idag och hämta alla mina saker och åkte och handla. Lite frisk luft har man inte dött utav.
Så nu ligger jag här. Jättepigg och kan inte alls sova. Klockan ringer vid kvart i åtta imorgon. Då väntar seminarieplugg på våran lediga dag. Eller ja, ledig är man aldrig när man är student har jag fattat det som. Alltid finns det något som måste göras. Något som måste läsas in eller något som måste skrivas. Men jag gillar det. När jag ligger på gränsen till panik, då är jag som effektivast.


Så nu blev det ett jätte långt inlägg om ingenting. Hoppas du är nöjd Sojjan ;)
Bara för det lägger jag upp en jättegammal bild, ca tre år iaf, på när jag fortfarande halt allt krimskrams i ansiktet plus en hemsk utväxt. Men så ni iaf få se hur det såg ut när jag hade alla piercingar. Drar jag av ett asgarv så tungpiercingen också syns så är det väll "lite väl mycket". Därför percingen i läppen är borta idag.


SKRIVET: 2010-09-16, kl 20:51:54 | FINNS I: Allmänt

Oh noes!

Jag kommer aldrig somna i natt. Har ju sovit bort hela dagen redan!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 20:58:31 | FINNS I: Allmänt

Ooooooooh

Dear Brain, Sorry for overloading you!
=/

SKRIVET: 2010-09-10, kl 05:57:04 | FINNS I: Allmänt

I love this city!

Att flytta till Halmstad kan vara det roligaste jag har gjort i mitt liv =D

SKRIVET: 2010-09-09, kl 20:20:07 | FINNS I: Allmänt

Moahaha.

Ibland blir det bara fel.
Kvällshumor ♥

SKRIVET: 2010-09-09, kl 18:54:29 | FINNS I: Allmänt

Oh my...

Vilken jävla natt!
BTG ♥

SKRIVET: 2010-09-08, kl 15:57:48 | FINNS I: Allmänt

Uhn Tiss.

Det är helt otrolig vad aktiv jag är just nu. Nästan så det känns jobbigt.
:/

SKRIVET: 2010-09-05, kl 14:53:16 | FINNS I: Allmänt

Mheep ._.

5 dagar kvar. ÄNTLIGEN!

SKRIVET: 2010-09-05, kl 10:59:10 | FINNS I: Allmänt

Suckie Suckie!

Just idag tycker jag synd om mig själv. Jag vill ut på en riktigt jävla långpromenad men jag får verkligen tänka över om det är värt det. Är påväg att bli supersjuk. Eller om jag redan är. Hostar och har fruktansvärt ont i halsen. Så det är inte värt att ens bli ännu sjukare eller inte ens försöka bli frisk. Fan.

Dunkar metallica och tycker som sagt synd om mig själv istället. För att jag dessutom har skitont i ryggen efter 6 timmar i datastolen igår. Fyfan jag får akta mig för den idag. Får plugga i sängen eller i fotöljen. För det här går inte. Kanske ska göra några ryggövningar ikväll. Or something, annars kommer jag fan inte ta mig till skolan imorgon och det måste jag. Viktigt viktigt att ta sig till skolan imorgon.


GAAAAH! ._.

SKRIVET: 2010-09-04, kl 09:18:48 | FINNS I: Allmänt

eeehhmn ._.

Vad har hänt? Jag är taggad för rapportskrivningen.
WIERD!

SKRIVET: 2010-09-03, kl 18:56:53 | FINNS I: Allmänt

Soppa :D

Gulaschsoppa måste vara studentens bästa uppfinning :D

SKRIVET: 2010-09-03, kl 16:49:10 | FINNS I: Allmänt

Hemlängtan

Pratade precis med pappa, så nu sprack det totalt. Jag vill åka hem. Bara över en dag om det så ska vara.

SKRIVET: 2010-09-03, kl 15:35:11 | FINNS I: Allmänt

Fan vad jag är duktig!

Äntligen färdig med en del i den här stora plugghelgen. Har läst ut fyra kapitel i Digital Design så nu ligger jag i höjd med föreläsningarna =) Insåg när jag var klar att det var nästan halva boken. 129 sidor.

BRA JOBBAT ERICA!!SKRIVET: 2010-09-03, kl 09:24:40 | FINNS I: Allmänt

Suck.

Fan vad jag har gått och blivit sjuk =/ Det var väll min tur nu kanske.

SKRIVET: 2010-09-02, kl 11:46:31 | FINNS I: Allmänt

Klick klick snap!

Idag är jag inte ens hälften så mycket människa som vanligtvis. Det är sällan jag slår runt "utan anledning" men igår så. Igår var det dags. Uppenbarligen. Jag är ändå relativt pigg nu tack och lov. Värre var det för två timmar sedan. Vi har lektion kvart över ett så jag får väll tacka gudarna för det.
Idag ska det städas och promeneras. Fin kombo! Och tvättas för allt i världen. Glöm inte tvätten!!!!
Min hals är dessutom helt förstörd. Antingen skrek jag som en idiot igår. Eller så är jag, precis som all andra, påväg att bli sjuk. Så för att motverka det dricker jag Té i en igelkotte-mugg och tycker synd om mig själv.
That's life.SKRIVET: 2010-09-01, kl 16:29:44 | FINNS I: Allmänt

Fan så ocharmigt!

Det var lördag idag va?

RSS 2.0