SKRIVET: 2010-10-26, kl 12:08:31 | FINNS I: Allmänt

Tentavecka

Jag är så oaktiv man bara kan bli just nu. Sjuk o tentavecka. Jag skyller på det.

SKRIVET: 2010-10-22, kl 18:42:24 | FINNS I: Allmänt

Mitt hår. :/

Idag lät jag frisören kapa 12 (!!!!!!!) cm på mitt hår. Jag grät nästan. :(
Men nu är det iaf fräscht till skillnad mot förut :D

SKRIVET: 2010-10-18, kl 17:40:22 | FINNS I: Allmänt

Nooh.

Fan va jag mår illa. Typiskt.

SKRIVET: 2010-10-16, kl 16:52:32 | FINNS I: Allmänt

Suck on it!

What comes before Part B? PART A!!! :D
(Vilket låter mycket mer awesome när man säger det. PAARDAAAYYY! )

SKRIVET: 2010-10-15, kl 20:42:52 | FINNS I: Allmänt

Lyssnar på fuldansen o tycker synd om mig självUnderbart att vara så cp fest sugen så man exploderar och man får roa sig med att sitta
hemma och "längta" tills imorgon. Ingen bra ekvation.
._.

SKRIVET: 2010-10-15, kl 19:57:21 | FINNS I: Allmänt

Give me those days!

jaa, alltså. Man har ju haft roligare på en fredagkväll. Jag vill vara i det här stadiet just nu. Bokstavligt talat supen under bordet. That would be great.

SKRIVET: 2010-10-15, kl 18:02:35 | FINNS I: Allmänt

Yiieeaahy.

Jag är glad. Jag vet att jag kommer få en sak jag önskar mig i julklapp. Nämligen Bingo Rimérs bok En flickfotografs bekännelser utav min fina vän Marcus ♥

Så nu får gärna julen komma illa kvickt :D

SKRIVET: 2010-10-14, kl 19:07:45 | FINNS I: Allmänt

fuldansen

Hahaha, Ida försökte pigga upp mitt dåliga humör med mina onda benhinnor genom en fin liten film på mig. Jag dog seriöst utav skratt när jag började prova olika dansmoves. :D
http://fuldans.se/?v=vxmxpqfzhh

SKRIVET: 2010-10-13, kl 09:44:07 | FINNS I: Allmänt

Denna gången så kanske.

Nu håller vi tummarna igen på att jag kanske fått tag på en lägenhet. :) Får reda mer på torsdag.

SKRIVET: 2010-10-11, kl 22:07:43 | FINNS I: Allmänt

I could really use a wish right now!

Eftersom det är 74 dagar kvar till jul tänkte jag passa på att skriva en önskelista, så jag inte glömmer. Utan inbördes ordning.
En flickfotogrags bekännelser
Jag behöver annat än kurslitteratur att läsa och denna
verkar otroligt intressant och rolig.
Promenadskor gärna Reebok Easytone
Om jag någonsin ska komma igång ordentligt med dessa promenader
behöver jag ett par skor som inte ger mig skoskav på en gång.
En OnePiece
Jag kan inte beskriva hur länge jag önskat mig en sån här.
Måste vara underbart att gå omkring i hemma. Speciellt jag som
sitter hemma och pluggar så mycket.

SKRIVET: 2010-10-10, kl 19:21:29 | FINNS I: Allmänt

Underbara Lillasyster

Jag är glädjen i närheten av dig. ♥

SKRIVET: 2010-10-10, kl 11:06:11 | FINNS I: Allmänt

Awesome helg.

Jaaa, i början av denna helgen så utnämnde jag ju den till den tråkigaste och längsta helgen någonsin. Så blev det ju absolut inte och jag har väll i det stora hela Malena att tacka för det. Eller jag har fler att tacka men främst Malena för att hon bjöd med mig på diverse bravader.
I fredags satt vi ett gäng hemma hos Jonatan och tittade på skräckfilm. Jag hatar skräckfilm. Förstår inte varför jag envisas med att tro att jag är så cool att jag vågar titta på dem. Det brukar bli någon titta-mellan-fingrarna alternativit inte titta alls variant. Men det är ändå med skräckblandad förtjusning. Jag är nyfiken och vill gärna se. Även om jag alltid ångrar mig efteråt.

Anyway...

Vi såg iaf först en film som heter The Uninvited. Otäck psykisk (minst sagt) film.
Den andra filmen vi såg var When A stranger calls. Den hade jag i och för sig sett en gång tidigare men den var ändå otäck. Inte på samma sätt dock. Den är lite mer..... B.... Men ändå en otäck film. Det kan jag inte komma undan med.
Sen bar det hem och söka efter lite bilder på Marieberg mentalsjukhus som ligger i Kristinehamn. Fråga mig inte varför jag fick för mig att göra det efter två skräckfilmer. Det kändes som en bra idé då iallfall. Det hela slutade med att jag satt och tittade på Comdey Central, tacka gudarna för den kanalen, i en och en halv timme innan jag tillslut somnad.

På lördagen hann jag inte vara vaken många timmar innan Malena skrev på MSN och frågade vad jag hade för planer för kvällen. Tentaplugg var det tänkt, Monopol och vinkväll blev det. Dock så var det en mycket knepig stund innan jag tillslut kom till Malena vid 19.00. Först skulle jag åka till Eurostop för att köpa tvättmedel o vin. Fin blandning, i know. Men då var stoppljusen vid Eurostop ur funktion vilket betydde kaos. Ingen visste vems tur det var att köra så alla körde när dom ville. Hur som helst blev jag på dåligt humör och bestämde mig i stundens hetta för att inte alls åka till Malena på någon jävla vin kväll. Så köpte mitt tvättmedel, toapapper och en LOKA och gjorde mig redo för att sitta hemma och sura hela kvällen. Tog mig hem och fick huvudvärk. La mig i sängen och tittade på Scooby Doo i hopp om att det skulle bli bättre.

Ungefär runt fem ångrar jag mig och inser att jag visst väldigt gärna vill gå på vinkväll, men nu är problemet att jag inte har något vin och systemet är stängt. Åter igen blir jag sur o grinig men hoppar ändå in i duschen och släpar mig iväg till Malena där jag dör lite i hennes soffa en stund. Sedan kommer tack och lov söta Angelica med massa vin som jag fick smaka av. Blev då en mycket glad flicka. (å just det, jag fick ögonkontakt med Josef Fritzl på vägen till Malena dessutom. Mycket otäckt känsla). Sedan kom även Jonatan med chips och Lotti med godis. The night was saved.

Sen skulle det spelas Monopol. Jag som i princip bara hört talas om Monopol tidigare. Men det gick allt relativt bra. Siktade in mig stenhårt på Centrum och Norrmalmstorg och byggde hotell på båda två tillslut. Dock var det inte en så bra taktik att enbart äga de två gatorna. De höll mig levande en stund. Men sen gick det inte så bra längre. I det stora hela och många timmar senare beslutades det att Malena vann och jag gick hem.

Pratade med lillasyster i telefon hela vägen hem. Thanks Sweetie. ♥


Den stora sammanfattningen blir att det inte alls var en tråkig och långdragen helg. Den gick faktiskt nästan lite för fort och jag hade det väldigt roligt. :)

SKRIVET: 2010-10-08, kl 15:37:53 | FINNS I: Allmänt

Vill hem till Värmland.

Det här kommer bli den tråkigaste och längsta helgen på mycket länge. :/

SKRIVET: 2010-10-08, kl 09:37:20 | FINNS I: Allmänt

Awesomedary day!

Asbra morgon :D Humöret är på topp efter att ha varit ute och gått en morgonpromenad med Ida i regnet. Sen är det ju fredag att inte förglömma ;)

SKRIVET: 2010-10-07, kl 20:51:23 | FINNS I: Allmänt

Now you tell me!

Nu händer det saker. Ida & Icka har blivit nya Lotti & Malena. Imorgon ringer klockan halv åtta. Då ska jag ut o gå en timmes promenad med Ida innan skolan :D Sen blir det nog hem till henne och köra lite styrka innan jag får springa hem o duscha innan vi ska mötas för att gå till skolan igen :D
Kommer bli Åwesåme! :D

SKRIVET: 2010-10-07, kl 14:06:08 | FINNS I: Allmänt

Plugg till förbannelse!

Det är mycket att göra så här veckorna innan tenta. Jag har 13 kapitel att läsa. I två olika böcker. Samt en halv bok till för att "fräsha upp minnet" eftersom det var ett tag sedan jag läste den. Det blir inte mycket tid för nöjen de här två veckorna. Men sen så. Sen är det älghälga minsann :D

En bild som kanske demonstrerar mitt smarta plugg-jag!

SKRIVET: 2010-10-05, kl 16:36:06 | FINNS I: Allmänt

Cp Flash.

Alltså, Flash är jäävligt krånligt. Men ganska roligt när man lyckas med något. :D Minsann.

SKRIVET: 2010-10-05, kl 09:00:47 | FINNS I: Allmänt

Crapy morning!

Ojojoj. Idag kan man nog ordagrant säga att jag vaknade på fel sida. Dom har börjat gräva här utanför. så 06.30 satte de igång. Preeciiis utanför mitt fönster. Dom får gärna gräva och ha sig. Men dom behöver inte börja så förbannat tidigt. Dessutom gick jag ner till tvättstugan för att hämta upp tvätten som jag hängde i torkrummet igår. Den var inte torr. :/
Annars då? Annars kommer det bli en bra dag? Vi kan ju hoppas.

SKRIVET: 2010-10-04, kl 10:46:37 | FINNS I: Allmänt

Slitsamt!

Trött jag blir. Eller egentligen inte. Irriterad är nog rätt ord. Enligt gruppen på facebook är vi 28 st som ska ha en INFO-overall. Det är tio (10) st som under en veckas tid fått tummen ur och varit iväg och testat en. Vi får hoppas att det är fler som tar sig iväg nu under veckan. Med tanke på att det är bra om vi är ett gäng som beställer samtidigt osv. Sen är det irriterande när man lägger ner sig som en idiot utan att folk tar det på allvar. Men det är väll så det är antar jag. Jag får min overall, då är jag nöjd iaf :D
Våran fina stab i deras overaller.

SKRIVET: 2010-10-03, kl 21:39:49 | FINNS I: Allmänt

Success!

Tänkte jag skulle bli lite aktiv igen...
... vi börjar imorgon ;)

RSS 2.0