SKRIVET: 2010-01-31, kl 21:24:51 | FINNS I: Allmänt

Äppelpaj och vaniljkräm!

Är det bara jag som har sådana här söndascravings? Jag blir alltid sugen på något sött när det blir söndag kväll. Så idag fick det bli äppelpaj och vaniljsås. Smarrigt värre.  (:


SKRIVET: 2010-01-31, kl 16:41:39 | FINNS I: Allmänt

Migränanfall! ):

Sådär, nu har migränen gett med sig, efter 16 jävla timmar. Jag blir så ledsen. Tack och lov är det sånt som bara inträffar cirka tre-fyra gånger om året. Så nu har jag väll tre stycken kvar framför mig. Det är hemsk. Speciellt eftersom jag inte kunde ta en Citodon i natt eftersom jag hade tagit två glas vin. Jag fick panik och ville i princip slänga ut skitförpackningen genom fönstret. Så jag vred och vända i säkert tre timmar innan jag somnade av utmattning. Suck.

Men nu är det okej igen och gänget kommer hit om några minuter. Vi ska titta på finalen i handbollen. Det ska bil kul. En slappar söndag, vad mer kan man begära? (:

Vad händer för er denna kväll då?


SKRIVET: 2010-01-31, kl 12:05:56 | FINNS I: Allmänt

Moorning!

Usch idag blir jag inte aktiv här. Har en otrolig huvudvärk. Fick åka hem ifrån festen igår pga migrän och det verkar sitta i än. ):

SKRIVET: 2010-01-30, kl 13:43:01 | FINNS I: Allmänt

Give me!

Hej på er. Har ni haft både en bra fredagkväll och en bra morgon? Mina har varit alldeles kanon. Jag var chaffis hela kvällen igår och det är underligt vad mycket kul man kan ha i en liten bäbisblå Opel Swing. (:

Nu under morgonen har jag och lillasyster haft PrisonBreak-Maraton. Jag har återfått min kärlek för Michael Scofield, eller Wentworth Miller som han ju faktiskt heter. Jag är nog lite svag för badboys. För skulle jag träffa den här männikan i verkligheten skulle jag antagligen kolapsa. Ibland kan man ju tycka att en männska har fina ögon, sexig röst elelr fin kropp. Den här människan har allt!

Så vad händer för er idag?
Själv har jag rätt många bollar i luften och tänkte nästan försöka hänga på allihop. Problemet är ju att inte göra någon cranky. Men jag tänker tänka på mitt eget bästa och träffa alla lite grann så får vi se vart jag hamnar på slutet.

Nej nu ska jag uppdatera mig om vad som händer i världen. Vi hörs lite senare.
Cheers!


SKRIVET: 2010-01-29, kl 09:31:05 | FINNS I: Allmänt

D Day!

Nej det är det väll inte riktigt men jag ska besikta bilen idag. Något jag tycker är jätte jobbigt för jag ska åka själv. Försöker ragga med någon, jag kan bjuda på fika? =(

SKRIVET: 2010-01-28, kl 20:50:04 | FINNS I: Vikt & Träning

Redigt stolt!

Jag det är jag idag. För idag har jag inte gjort annat än att varit nyttig. Jag har både tränat och inte ätit en endast godisbit. Inte ens uppe på jobbet rörde jag godiset. Var inte ens sugen. Tummen upp för att äta regelbundet.

Nu ska jag för en gångs skull försöka somna tidigt när jag ändå lagt mig i tid. För imorgon blir det en rolig dag. =)

Vad har ni haft för er idag?


SKRIVET: 2010-01-28, kl 12:56:26 | FINNS I: Allmänt

Attans!

Tror ni inte jag råkade göra ett riktigt ordentligt papercut rakt över "knogen" på tummen lagom till jag skulle sätta igång att diska. Typiskt. Fick plåstra om mig ordentligt och köra ändå. Tummen överlevde och halva disken är nu klar. Nu måste jag dock vänta på att det ska torka innan jag kan ta tag i nästan omgång som är bestik och tallrikar. Klandra mig inte för diskberget. Det har inte blivit av på länge för varken jag eller Jennie har haft tid. Sen så är det miljoner glas sen den lilla festen vi hade här i helgen.


Ska även åka med alla tomglas, kartonger och papper senare. Så blir jag av med det. Nedrans sopsortering.

SKRIVET: 2010-01-28, kl 11:18:57 | FINNS I: Allmänt

All träning är bra träning!

Jaa jag råkade springa ner några minuter för tidigt innan tvätten var klar så jag passade på att träna lite där nere när jag ändå väntade. 100 armsving (ni vet när man håller armarna rakt ut och gör små cirklar) och 30 stående armhävningar mot tvättmaskinen. Det känns i armarna nu kan jag säga. =)

Nu har jag lagt alla koppar i kokhetvatten. Sen blir det till att diska. Kommer få dela upp det här för allt kommer inte få plats i det lilla diskstället på en o samma gång. Så först ut: Muggar&Koppar!

SKRIVET: 2010-01-28, kl 09:56:25 | FINNS I: Allmänt

Moorning Peeps!

Oj vad dom hade gjort om här på blogg.se ser jag. Jaja, jag förstår det ju fortfarande så ingen skada skedd ;)

Har ni sovit bra? Jag hade jätte svårt att somna igår så jag låg och vred och vände bra länge innan jag tillslut slockande. Det känns som det börjar bil rätt vanligt nu för tiden. Klockan ringde åtta men inte kom jag upp då heller. Tjugo i tio slängde jag benen över kanten och hasade mig upp och nu sitter jag här. Väntar på att klockan ska bli tio så ska jag hasa mig ner med världens tyngsta tvättkorg ner i tvättstugan och tvätta ända till halvfem ikväll. Det tar inte så lång tid det vet jag iof, men skönt att ha lite marginaler eftersom jag vet att jag har annat för mig denna dagen också. Ska bara se vilket jag tänker prioritera. Jag har ju mailat mina lärare så dom kan jag inte göra mer åt. Jag har mailat min ekonomihandläggare och jobbcoach. Så där finns det inte heller mer att göra. Kanske ska ägna mig åt hemmet då lite grann, städa o diska o så. För det behövs verkligen, usch. Så blire Jennie glad när hon kommer sen också =) Så får det bli.

Vad har ni för planer denna.... torsdag? (glömde bort vilken dag det var)

SKRIVET: 2010-01-27, kl 20:03:04 | FINNS I: Allmänt

Alla måsten är inte så roliga!

Usch min mage har sparkat bakut idag. Ritkigt uppror har den gjort. Så nu ska jag ägna mig åt lite nätshopping i form utav kurslitteratur. Otroligt rolit.

Suck.

SKRIVET: 2010-01-27, kl 11:43:30 | FINNS I: Allmänt

God förmiddag!

Jag tror det passa bättre in än Moorning Peeps, som jag annars brukar säga. Idag har jag en hektiskt dag framför mig. Eller ja, jag kan slappa ända fram till klockan 14. Men sen blir det full rulle. Ska fixa lite med papper och sånt till skolan och hämtra en skiva ifrån min webdesignlärare med något program och så vidare. Ska även försöka hinna med att diska och städa. 

Jösses vilken snöstorm det har varit här under natten/morgonen. Jag ser inte ens ut genom mina fönster bara för att det har snöat mot dom. Så dom är täckta med snö. Det känns ungefär som att det kommit så mycket snö att jag har snöat in och jag bor på andra våningen så det är inte troligt. Men det ser ut så. Har absolut ingen lust att ge mig ut sen. 

Jag har iallafall börjat dagen på ett bra sätt. En god frukost bestående av hallon&kiwi yoghurt med müsli och blodapelsin + en kopp té. Så jag är redo för diverse utmaningar.

93,4 idag.

SKRIVET: 2010-01-27, kl 11:35:31 | FINNS I: Tävlingar

Award!

Jag fick Awarden av SlutaVaraFet!

Den som får awarden ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

1. Jag är en tvättäkta tidspessimist.

Jag måste alltid ha längst möjliga tid på mig att göra saker annars får jag panik. Ska jag åka t.ex tåg måste jag vara på stationen 30 - 45 minuter i förväg. Annars tror jag att jag ska missa det!


2. Jag kan inte ha fel!

Om någon börjar tjafsa emot mig angående en sak jag personligen känner mig väldigt säker på kan jag bli en jävla ragata. Jag vägrar inse att jag möjligtvis kan ha fel. Motbevisas jag och tvingas erkänna skäms jag och är sur i flera timmar efteråt.


3. Jag har extrem Entomofobi! (läs: insektsfobi)

Jag klarar inte av insekter och småkryp. Myror är okej, vanliga dock, inte rödmyror. Men jag tycker ändå dom är äckliga. Jag kan inte ens se ett kryp på tv. Sommaren är ett helvete för mig. Får jag in en mygga innan jag ska lägga mig har jag lampan tänd och ligger på helspänn tills jag dödat den. Är det någon form av större kryp hemma i min lägenhet och jag är själv lämnar jag lägenheten onekligen och kommer inte hem förens jag ha någon med mig. Att flytta till hus, till landet eller att åka utomlands är omöjligt för mig. Vilket är synd för det är tre saker jag verkligen vill göra i framtiden.

4. Jag har jätte svårt för att vara ensam!

Jag är dessutom jätte rädd för det. Har jag inte någon här på kvällarna sitter jag vid datorn tills jag storknar och knappt orkar hålla ögonen öppna. Finns det ingen här att prata med ringer jag någon.


5. Jag blir förbannad när folk inte lyssnar på mig!

När jag inte får hävda mig så blir jag galen. Folk som bara tycker synd om sig själva och inte ger mig rum att andas är inte värd något i mina ögon. Ska personen i fråga få komma till mig med sina problem, så bör jag kunna prata med denne om mina.

6. Jag är lite av en rebell. 

Jag är den som gärna testar nya saker. Saker som kanske inte alltid är så uppskattade av min omgivning. Men som ovanstående punkt så struntar jag i vad andra tycker. Jag måste få testa på mina gränser själv. Och saker som är tabu triggar mig oftast. Dock är jag den som med handen på hjärtat kan säga att jag inte tycker om dittan och dattan just för att jag har testat det. Det är precis som att säga att man inte gillar spenat utan att ha smakat. Jag vill testa alla delar av livet innan jag kan avgöra vad som är rätt och fel för mig. Men som sagt, mina framtåg gillas inte alltid av min omgivning.


7. Jag spelar starkare än vad jag är!

Om det är för att lura mig själv eller andra, det vet jag inte. Men jag försöker oftast spela stark och inte visa att jag är ledsen även fast kanske så är fallet. Jag försöker alltid vara den personen som står när dom andra faller av någon konstig anledning. Antagligen rädd för att visa mig svag och rädd för att vara feg. Därför får jag jätte djupa dalar när allt det negativa bara byggs upp och tillslut brister. Men men, sån är jag och sån har jag varit de senaste 20 åren

Jag vill ge Awarden till:
Jennie, Marika, Jessica, Helene, Amanda, Fredric och Frida!


SKRIVET: 2010-01-26, kl 21:21:25 | FINNS I: Allmänt

Trött fast ändå inte!

Usch jag gillar inte den känslan. Jag känner mig utmattad i huvudet men jag är absolut inte trött. För att inte tala hur sprattig jag är i kroppen. Matchen var okej. Vi vann, stort. Men det är oftast dom matcherna som är tråkiga att titta på. Man vet ju redan vid halvlek att man kommer vinna så. Jag tog i alla fall tillfället i akt att plugga lite under kvällen också. Förhoppningsvis ger det lite utdelning efterstom det kändes som jag förstod lite bättre den här gången.

Hur har eran kväll varit?

SKRIVET: 2010-01-26, kl 16:27:00 | FINNS I: Allmänt

Jobb och Juniormatch!

Ja det är vad som står på schemat. Ska åka upp till hallen om några minuter och jobba fram till halv åtta då det är juniormatch. Istället för att stå i kiosken och jobba som vanligt så tänker jag faktiskt vara supporter och skrika lite istället. Kul för omväxlingens skull. jag återkommer ikväll runt nio när jag har kommit hem.

Vad händer för er ikväll? Något speciellt inplanerat?


SKRIVET: 2010-01-26, kl 13:03:13 | FINNS I: Allmänt

Du undrade något?Svar till: E
Jo så här är det. Jag flyttade till lägenheten jag bor i nu när jag var 16 år och fortfarande gick i skolan. Mamma och Pappa hjälptes åt att betala hyran då. Men efter att jag tog studenten ville dom att jag skulle stå på egna ben och eftersom jag inte läser på gymnasiet och är över 20 år har dom inte heller försörjningsplikt på mig.

Jag bodde då med min dåvarande sambo Marcus som redan gick på soc och fick försörjningsstöd och så vidare. Jag hakade helt enkelt på honom och vi sökte bidrag tillsammans och på den vägen är det. Jag lever på soc och får därför bara existensminimum. Det är inget jag önskar min värsta fiende ens för det är verkligen inte lätt alla gånger. Så lite som att ta en fika med sina vänner kan ibland vara för mycket.

Dock är jag tacksam för att systemet finns. Annars vette sjutton vad jag hade gjort. Givetvis vill jag inte leva på existensminimum. Min största önskan är att få betala skatt. Det låter komiskt. Men jag vill verkligen ha ett jobb där jag kan försörja mig ordentligt och känna mig som en ordentlig människa. Den dagen jag får mer än 5.000 i månaden kommer jag antagligen inte ens veta vad jag ska göra för alla pengarna. Sååe, på den vägen är det.

SKRIVET: 2010-01-26, kl 12:47:03 | FINNS I: Vikt & Träning

Moorning Peeps!

Har man rätt att säga så klockan kvart i ett på eftermiddagen? I och för sig har jag varit vaken i över en timme men jag ligger fortfarande i sängen och slöar. Jag mår inte helt hundra och har haft en lite jobbig natt. Illamåendet och huvudvärken har varit ett faktum. Men idag känns det lite bättre. Magen har helt ballat ur men jag har ingen huvudvärk iallafall. Funderar på att hasa mig upp och rota fram lite frukost. En varma koppen minestronesoppa får det nog bli. Vågar mig inte på smörgås ifall det får för sig att komma upp igen. Kul för er och veta eller hur.

Nej, ta tag i dagen kanske. Har ni några knep mot illamående?

På tal om inget. Ni som har följt min viktblogg. Idag var jag nere på *3,5. Det vill säga 1,5 kg på två veckor. Vad hände? Jag som fuskat så.

SKRIVET: 2010-01-25, kl 23:23:18 | FINNS I: Vikt & Träning

Man kan äta allt, men inte alltid!

Nu har jag läst lite på Aftonbladet om vad kändisarna har för dieter. Jag tror jag har hittat något som till och med jag kan följa. Jag förstår inte varför jag inte äter sallad oftare. Eller om inte annat till den vanliga maten. Ändring!

Källa: Klicka på bilden.
Bild: Aftonbladet

SKRIVET: 2010-01-25, kl 21:41:24 | FINNS I: Just a Question

En kort summering av en dålig dag!

Alla har vi dåliga dagar. Så jag tänker bara lägga den här bakom mig och låtsas som att den aldrig har existerat. Imorgon hoppas jag på en bättre dag. Eller jag vet att det blir en bättre dag för jag får iaf lite pengar då. Så lite utav pengaångesten försvinner. Bara ett problem kvar då och det ska jag ta itu med imorgon. Förghoppningsvis löser det sig. Nog klagat.

Hur är det med er och har ni haft en bra dag? Måndagar brukar alltid vara lite speciella eller är det bara jag som tycker så? Veckan känns lång och man längtar bara efter helgen. Men ändå gillar jag måndagar. Det är skönt att komma in i vardagsrutinerna efter helgen igen. Om man nu har några.

SKRIVET: 2010-01-25, kl 13:07:57 | FINNS I: Allmänt

We can do it even better with broken heels!

Jag har gått o blivit lite småkär i Alexandra Burke's låt Broken Heels. Refrängen är ju hur skön som helst. Tummen upp för det en deppdag som denna.


SKRIVET: 2010-01-25, kl 12:32:15 | FINNS I: Allmänt

"Se det som en investering i dig själv"Det är så jag ska försöka tänka om studielån. Jag vet att det kanske inte är helt bra att ta studielån på flera tusen när man läser på komvux. Men jag orkar inte bråka med alla instanser längre. Orkar inte med försäkringskassan, soc och allt vad det heter. Skulle vara väldigt skönt att stå på sina egna ben någon gång.

Så jaa, jag får väll "investera" i mig själv och helt enkelt leva med studieskulder för resten av mitt liv. Suck.


SKRIVET: 2010-01-24, kl 23:38:11 | FINNS I: Allmänt

Kan inte sova.

Usch vad jag tycker att det är jobbigt när man ligger så här som jag gör nu. Jag vet att klockan ringer vid åtta imorgon och att jag måste vara pigg och alert för att sätta mig i en frösen bil imorgon bitti tio i nio. Men varför blir jag då inte trött? Jag har inte sovit tills jag vaknade idag utan jag blev väckt av lillasyster klockan nio. Jag hade med andra ord inte sovit klart eftersom jag kände mig trött och gärna hade legat kvar. Jag har dessutom inte gjort något idag utan varit allmänt slapp och bara varit. Det vill säga, jag har varit trött hela dagen. Så varför är jag totalt jätte pigg nu mitt i natten. När jag verkligen borde sova. Det stör mig. Jag vill sova.

Finns det några fler nattugglor där ute?


SKRIVET: 2010-01-24, kl 21:37:00 | FINNS I: Allmänt

Namnsdag!

Och på tal om Erica så har jag namnsdag idag =D. Hur har ni det hos er? Brukar ni få namnsdagspresenter? Vi brukar inte direkt ge bort sådana i våran familj men sen min mamma träffade sin nya sambo har hans mamma varit otroligt gullig och kommit ihåg både min och min lillasyster Jennies namnsdagar. Så nu har jag fått vetskapen om att det ligger ett litet kuvert åt mig ute hos hennes. Så söt, tanta =D

Bilden tagen ifrån: http://www.namnsdag.se

SKRIVET: 2010-01-24, kl 21:24:05 | FINNS I: Allmänt

Film: Galen i kärlek - Somthing's gotta give.

Nu under kvällen så går ju Galen i Kärlek - Something's gotta give på trean. Den började klockan 21.00 och är slut 23.35. Så det blir en riktigt söndagsfilm.

Handling:
Amerikansk dramakomedi från 2003. Harry är en rik affärsman som brukar dejta kvinnor under 30. När han och hans erövring Marin kör ut till hennes sommarhus vänds hans liv på ända. Marins medelålders mamma Erica dyker upp och Harry får en hjärtattack. Han och Erica tillbringar hans konvalescens tillsammans och blir kära under tiden.

I rollerna:
Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves, Frances McDormand, Amanda Peet. Regi: Nancy Meyers

Personlig åsikt:
So far har jag ju inte sett så långt utav den. För det är faktiskt första gången jag ser den. Så verkar den väldigt rolig. Som tidigare nämnt, en riktig Söndagsfilm. Jag har dock väldigt svårt att se Jack Nicholson som en romantisk karl eftersom jag, tyvärr, alltid kommer koppla ihop honom som en galen psykopat ifrån The Shining. Men jaa, det här blir mitt kvällsnöje och jag känner mig helt tillfreds med det. Hur ser eran kväll ut och är det någon som kan berätta om filmen är värd att se ända till slutet på?


SKRIVET: 2010-01-24, kl 18:11:57 | FINNS I: iickaa vill ha!

För volymens skull!

Alla som känner mig vet att jag har väldigt långt men också väldigt tråkigt hår. Det är supermegajätte tunt och det har absolut noll volym. Så mamma, pappa och Jennie. Här har ni lite önskemål till min födelsedag i Mars.

Björn Axén Tools - Volumaster!

Stylingverktyg för fantastisk volym. Med Volumaster arbetar man igenom håret sektionsvis. Det är håret 4-5 cm närmast hårbotten som skall klämmas åt. Extra hållbarhet kan man få genom att tupera håret innan det formas med Volumaster.
Problem med virvlar som delar upp håret löser Volumaster genom att dölja kala
ytor och skapa en homogen frisyr. Patenterad utformning av värmeplattorna.
Keramisk beläggning för skonsam behandling. Extra lång sladd: 2,8 meter.OSIS – Dust it

Dust it är en ny produkt från Schwarzkopfs linje OSIS och är ett puder som är tänkt att både matta ner en glansig och glatt håryta och dels rugga upp ett platt och småfett hår så att det får mer stuns. Pudret kommer i en liten burk med vilken man strösslar fram pudret som med en sockerströare. Man tar antingen lite puder i händerna och stryker över håret för att på så vis få en matt yta eller så pudrar man direkt vid hårrötterna och gnuggar lite för en rotlyftande effekt.


SKRIVET: 2010-01-24, kl 14:21:20 | FINNS I: Allmänt

Hello Peeps!

Nu har jag suttit här hemma hos mamma och rensat hela min dator. Så nu finns det ingenting kvar på den nästan. Jag är även så van vid att göra Shift+Delete när jag ska ta bort något (det hamnar inte i papperskorgen utan tas bort ifrån datorn helt på en gång då) så jag råkade göra så på hela bildmappen förut. Smart där iickaapiickaapucko! Så jaa, nu måste jag fiska upp alla bilder igen. Men dom ligger här ute i cyberspace de flesta så det ska nog gå bra. =)

Händer för er idag då?

SKRIVET: 2010-01-23, kl 13:14:12 | FINNS I: Allmänt

Gårdagen!

Jag hade en utav de roligaste kvällarna på länge igår =) Mycket trevligt. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen upp till hallen och titta på när "lillebrorsan" spelar handboll, ska även hjälpa Magnus och Mamma i kiosken. Sen blir det bara lungt. =)

SKRIVET: 2010-01-22, kl 13:24:50 | FINNS I: Allmänt

Mange Smith - Wingman!

Den här låten kommer gå hett på ferren ikväll. Jag älskar början när Bingo ger honom en käftsmäll. Så otroligt klockrent. Det borde vara så på riktigt.

"Nej! Vadå Nej? Vad äre me dej?"


SKRIVET: 2010-01-22, kl 12:16:04 | FINNS I: Allmänt

Fredagsmyyys!

Ja idag är det fredagsmys så jag tänker inte ens tänka på vad nyttigheter heter. Så det så. Inte träning för den delen heller.

Var nyss iväg på en träff med min nya klass i Psykologi. Intressant. Jag fick lite hjärtklappning när hon sa att psykologi är en utav de svåraste kurser man kan läsa på distans eftersom man oftast behöver diskutera med andra. Så jaa, vi får väll se hur det här går. I slutet på april - början på Mars ska jag vara klar med kursen är det tänkt. Så jaa.. tempo :D

Nu ska jag bara ta det lungt tills min kära lillasyster får för sig att höra av sig :D

SKRIVET: 2010-01-21, kl 16:36:42 | FINNS I: iickaa vill ha!

Jag vill tatuera mig.

Jag har två vänner som ska tatuera sig här snart. Den ena ska tatuera in en stor ängel på ryggen redan imorgon och den andra ska tatuera in en väldigt vacker text runt handleden. Jag själv vill skriva en latinsk fras i nacken. Ni som känner mig vet att min lillasyster har texten Veni Vidi Veci i nacken. Ungefär där hon har den skulle jag också vilja ha.


Dock inte i den stilen. Men den meningen.


SKRIVET: 2010-01-21, kl 14:40:10 | FINNS I: iickaa vill ha!

iickaa vill ha!

Jaa jag skulle väldigt gärna vilja ha de här skorna ifrån H&M för 199 kr. Leverars i början på mars. Lagom till min födelsedag. Så mamma, just a tip ;)


SKRIVET: 2010-01-21, kl 13:50:23 | FINNS I: Allmänt

Lite förändring.

Som ni ser håller jag på med lite förändring här. Jag återkommer när det är klart :D

SKRIVET: 2010-01-21, kl 12:51:34 | FINNS I: Vikt & Träning

Veckans träning, so far!SKRIVET: 2010-01-21, kl 12:35:22 | FINNS I: Allmänt

Kanakas!

Vet ni, jag funderar på att slå ihop min viktblogg och den här bloggen till en. För att ha allt på samma ställe. Så mycket enklare. Bara att jag väljer att lägga allt som har med vikten att göra i en egen kategori. Så får det nog bli. Så nu vet ni vad som väntar i framtiden =) Moahahha.

SKRIVET: 2010-01-19, kl 22:46:42 | FINNS I: Allmänt

Nu blir det ändring.

Jag är rätt sämst på att höra av mig. Jag vet. Men det ska bli ändring på det nu.

Jag har lite nya planer för mina nya viktblogg. Jag återkommer med adressen dit när jag är färdig med den :D

SKRIVET: 2010-01-16, kl 11:30:05 | FINNS I: Allmänt

Projekt: Elin Boholm


SKRIVET: 2010-01-14, kl 14:12:04 | FINNS I: Allmänt

Projekt: Elin Boholm


Det är dålig kvalitet på bilden eftersom hon tagit den med en mobilkamera. Men jag försökte göra det bästa av situationen. Hon hade inga önskemål så jag lekte på bäst jag själv ville. Det slutade med att jag tillslut kapade av hela hennes arm lite hastigt och lusitgt i ren frustration. Haha Oopps.

Ska ta mig an det här projektet igen nu när jag fått lite önskemål på hur hon vill ha den.
Vi får väll se om jag klarar av det. ;)


SKRIVET: 2010-01-09, kl 23:30:48 | FINNS I: Allmänt

Min Drömvision!

Jag är så jävla taggad på att starta mitt nya liv nu så ni vet inte. Jag ska fixa med allt sånt imorgon hade jag tänkt. Då ska ni få adressen till en annan blogg jag har skapat enbart för att kunna ventilera om förhoppningsvis mina framgångar. Jag har inget slutdatum, bara en drömvision! Det här ska faaaanimej gå bra!

SKRIVET: 2010-01-08, kl 16:49:00 | FINNS I: Allmänt

Egentid!

Ja vad ajg har underskattat det ordet och dess innebörd. Idag har jag bara varit med mig själv hela dagen och det har varit helt underbart. Har bara traskat omkring i min pyjamas och mina fårskinstofflor och inte gjort något annat än slappat. Lovely.

Nu ska jag åka och hämta lillasyster, jag tänkte jag skulle uppdatera er lite om livet sen när jag har tid. Så stay in touch. ;)

SKRIVET: 2010-01-02, kl 15:59:23 | FINNS I: Allmänt

Så kan de gå ;)

Herregud det har varit en galen nyår :D Men det var längesen jag hade så kul.

Jag kan säga att det nya året började betydligt bättre än det förra!! <3

RSS 2.0