SKRIVET: 2010-02-26, kl 09:24:55 | FINNS I: Allmänt

Mystik!

Vi får väll se om framtiden utvisar en ny header. (;


SKRIVET: 2010-02-25, kl 14:58:47 | FINNS I: Allmänt

Detta börjar likna Twitter.

Finns det något så äckligt som att göra rent vattenlåset under handfatet? USCH!


SKRIVET: 2010-02-24, kl 09:24:40 | FINNS I: Allmänt

Virrigt värre!

Undrar ja om vädret vet vad det vill? Nu verkar det iaf som att solen vill fram. Man kan ju hoppas. (:


SKRIVET: 2010-02-20, kl 12:45:13 | FINNS I: Allmänt

Skitväder

Det här snöovädret är verkligen inte att leka med. Uschfy. Jag lider lite med Mamma&Magnus som är i Göteborg och som tänkte göra stan idag. Jag tror dom struntar i det.

Gårdagen var helt okej. Allting var lagom och  perfekt och jag och lillasyster kom väll i säng vid fyra imorse. Jag har ingen aning om vart tiden tog vägen. Men uppenbarligen måste det har varit kul eftersom klockan gick så fort. Vi hann till och med komma in på efterfesten. Det var inte igår jag var på efterfest i Kristinehamn. Så det kanske var på tiden.

Efterlyses: Person med bil som inte är allt för alkoliserad ifrån gårdagen som kan köra mig och lillasyster till stan där min bil står. En liten kompensation i form av pengar utlovas.


SKRIVET: 2010-02-19, kl 16:46:47 | FINNS I: Allmänt

I will keep on stomp 'til my feets are bleeding!

Nu tar jag med mig min Foot of Africa och drar på AfterWork. Vi ses i dimman peeps!


SKRIVET: 2010-02-18, kl 16:23:19 | FINNS I: Allmänt

3,5 timmar ifrån ledigheten!

Näe, om man ska släpa arslet iväg till jobbet. Lika bra det för klockan åtta ikväll tar jag helgen. Lovely!


SKRIVET: 2010-02-18, kl 15:26:02 | FINNS I: Allmänt

Kokobananas!

Jag blir fullkomligt tokig på allt vad pluggande heter. Speciellt om det heter programhantering och webbdesign. Jag har väldigt svårt att få in i min lilla hjärna hur allt hänger ihop och fungerar just nu. Så jag lägger det åt sidan för en stund.

Fan vad jag längtar till sommaren. Hänga i skärren med nyinköpta glajjer och filosofera med vänner. En o annan iskall cider och ur högtalarna ska det spela sommardynga. Hur kan något som låter så fattlöst vara så underbart? Give me!


Foto: Claes Källstrand © Modell: Lillasyster


SKRIVET: 2010-02-17, kl 09:33:22 | FINNS I: Allmänt

....

Aktiviteten är slående, eller hur? Jag skyller på för mycket plugg, för det är så det är.


SKRIVET: 2010-02-15, kl 15:42:11 | FINNS I: Allmänt

Suck

Ååh jag har ingen motivation. Kanske ska göra om bloggen lite igen. Om jag orkar.

SKRIVET: 2010-02-08, kl 21:21:53 | FINNS I: Allmänt

Trött och otålig!

Jag är trött och irriterad. Jag vet vad det beror på också. Efter att lite spontant ha skuttat upp på vågen imorse satte ångesten in och denna dag har bestått av att plocka bort massa onödigheter. Min kropp fullkomligt skriker efter socker nu. Därav ett argsint beteende. Suck. Men nu får det vara slut på det här. Jag har ju klarat det förut.

Ge mig tips för kvällarna, jag bilr tokig!

SKRIVET: 2010-02-07, kl 20:49:52 | FINNS I: Allmänt

Söndagscravings!

Ni kommer väll ihåg? Det blev det allt, lösgodis. Men i lagom mängd. Nu är jag helt slut i huvudet och har gett upp. Lillasyster sitter fortfarande och pluggar hon, duktiga tösen. Nu ska jag snart glysa på wallander tänkte jag. Blir tidigt i säng, lektion imorgon bitti. Jesbåx.


SKRIVET: 2010-02-07, kl 12:27:18 | FINNS I: Allmänt

En produktiv söndag!

Nu har jag vaknat och ätit en god frukost som lillasyster styrde upp. Eller ja, vi har varit uppe och snurrat sen pappa ringde och väckte oss vid elva. Säkerligen bara för att han visste att vi var ute igår. (; Men as usual är varken jag eller lillan bakis. Tacka gudarna för att vi fick med den genen ifrån både mamma o pappa. (;

Idag blir det enbart plugg för både mig och Jennie. Vi ska även tvätta och städa. PLUS att vi håller på att limma ihop vårat vardagsrumsbord. Så vi har en riktit produktiv söndag. Vílket är skönt. SKa fråga henne vad vi ska mysa till med ikväll. Alltid skönt att krypa upp i soffan med en kopp té o något gott att smaska på när man varit riktigt produktiv under dagen. Ni kommer väll ihåg jag och mina söndagscravings, illa.

Jaja, dags att sluta tjabla och sätta fart så jag förtjänar det där myset ikväll. 

TTYL Peeps!


SKRIVET: 2010-02-05, kl 21:56:48 | FINNS I: Allmänt

Solrospojken Joel Kinnaman!

Jaa vad ska jag säga om Snabba Cash. Jag tyckte den var skitbra men jääävligt otäck. Uschamejjen säger jag bara. Blod överallt och framför allt lilla Lovisa. Men det är väll så det är i undre världen. Skrämmande. Har ni inte sett den borde ni se den. (:

Jenny har redan somnat, så här sitter jag själv en fredag kväll klockan tio o ugglar. Har riktigt tråkig och borde egentligen hitta på något. Alternativt läsa lite i min roman kanske. Buster öron, någon som läst den? Eller så kan jag titta på tv, för "ovanlighetens" skull. Ääh, screw this.

På tal om inget, när gick Joel Kinnaman och blev en sån hunk? Från solros kille i Tjenare Kungen till bad guy i Snabba Cash. Sånt gillar iickaapiickaa. Tummen upp för bad guys alltså.


SKRIVET: 2010-02-05, kl 17:05:36 | FINNS I: Allmänt

Snabba Cash

Oj vad det är mycket nu, med skolan och allt. Så har inte hunnit blogga så mycket, tänker inte säga att jag ska bättra mig heller för det har jag sagt förut och det håller jag inte ;)

Anyway, ikväll blir det Snabba Cash med Jennie, Pappa och Petra. Myspys att göra lite med familjen. Vi fyra har en fin förmåga att gå om varandra. Pappa&Petra är på Ur&Penn och jobbar (dom äger Ur&Penn här i Kristinehamn) Jenny är i skolan och när hon kommer hem åker jag till jobbet. När helgen kommer jobbar dom på lördagar och på söndagar spelar Jennie fotast matcher eller så måste vi plugga. Sen börjar veckan om. Men ikväll kör vi snabba puckar och åker o hämta Petra som stänger i butiken vid sex och kör racer till bion som börjar kvart över. Det äre värt, för lite kvalitetstid :D


SKRIVET: 2010-02-04, kl 15:00:32 | FINNS I: Allmänt

Posetiva tankar!

Den här låten gör iallfall mig på bra humör ;)


SKRIVET: 2010-02-04, kl 10:21:24 | FINNS I: Allmänt

Moorning Peeps!

Idag har jag mycket att göra. Ska iallfall börja ordentligt på min psykologiuppsats så att jag kan diskutera den med mig själv sen. Sånt som tar tid. Att tänka över allt man har skrivit och ge egna åsikter om det. Jag tvättar även mellan 10-16 så jag får gör små avbrott för att springa ner i tvättstugan (:

Nu dyker jag ner i Psykologiböckerna. Vi hörs under dagen.

SKRIVET: 2010-02-03, kl 12:59:24 | FINNS I: Allmänt

Hektiskt dag!

Hemma igen. Får ta en liten vilopaus till klockan 14.30 för då ska jag på möte. Sen blir det jobbet. Ska börja läsa min roman som vi ska läsa ut i svenskan hade jag tänkt. 400 sidor, det kan bli kämpigt jag som verkligen inte är en bokmänniska. Men det får snällt gå. Kan ju vara bra att ha när de blir tråkigt på jobbet ibland. :p

Annars blire bara slappt. Vad händer för er idag? (:

SKRIVET: 2010-02-03, kl 08:35:15 | FINNS I: Allmänt

Sleten!

Ja jag är otroligt trött idag. Har släpat mig in i duschen tack och lov och blivit lite fräschare. Ska ju iväg på min svenska lektion vid 10.05, inte sugen för fem öre. Jag har blivit väldigt påmind om varför jag pluggar mina andra kurser på distans. Att sitta i en skolbänk är inget för mig, jag tröttnar för fort. Blir irriterad lixom.

Annars rullar den här dagen på fort. Det händer något nästan hela dagen. Såå jaa, jag ska inte var långvarig här heller. Det hinner jag inte. Om en timme måste jag ut och skotta fram bilen. :(

Ta hand om er Peeps.

SKRIVET: 2010-02-02, kl 11:36:55 | FINNS I: Allmänt

Ändrade planer!

Eller egentligen inte. Jag visste att jag skulle fika med Susan idag. Jag hade bara glömt bort det för en stund. ;) Så så får det bli, jag får plugga på Psykologin ikväll. Imorgon blir det ju svenska plugg men sen blir det Psykologi igen. Samma sak på fredag. I helgen blir det Webbdesgin. Så får de bli (:

Nu måste jag dock snart göra mig iordning. Ska möta Susan vid pressbyrån klockan ett och jag vet inte vilket humör min bil är på. Vi hörs sen hörre ni!


Emelie, Susan, Jag och Annika!


SKRIVET: 2010-02-02, kl 10:44:28 | FINNS I: Tävlingar

Tävling!


Jag är med och tävlar om två namnhalsband hos Lily! Jag har ett perfekt önskemål inför alla hjärtans dag angeående dessa. Mer kan jag ju dock inte säga eftersom jag vet att lillasysteryster läser bloggen och antagligen kommer gå bananas på mig nu (;


SKRIVET: 2010-02-02, kl 10:20:56 | FINNS I: Allmänt

Pluggdag!

Ja det kommer det bli idag, så det idag finns det inte mycket tid över för att blogga. Har en hel Psykologi uppsats som ska skrivas innan kvällen är kommen. Hur jag nu ska lyckas med det, det vet jag inte riktigt. ):


SKRIVET: 2010-02-01, kl 15:46:34 | FINNS I: Allmänt

Fattiglapp!

Jag har kommit till insikt med en sak!

Allting som har med komvux att göra är dyrt!SKRIVET: 2010-02-01, kl 07:32:00 | FINNS I: Allmänt

Otroligt trött!

Jag har inte gått upp så här tidigt för att gå till skolan på över ett och ett halft år. Jag är otroligt trött, men det här ska jag väll klara av. Lite nervös är jag allt men det var värre igår kväll.

När jag slutar sen vid tio i tio så ska jag hem och sova en stund till. Sen ta tag i pluggandet. Så det så (:


RSS 2.0