SKRIVET: 2009-09-28, kl 12:45:12 | FINNS I: Allmänt

Dagens Horosop - 090928

Okej, jag bara väntar på att något ska hända då. För just nu händer inte nått!


SKRIVET: 2009-09-28, kl 12:15:46 | FINNS I: Allmänt

Virr i kolan!

Ja jag är verkligen helt virrig i kolan. Känner mig inte riktigt helt hundra men det är ju så det är ibland. Försöker att inte bli sjuk nu innan Arvikamârten på torsdag. Eller ja den är ju på lördag men jag åker på torsdag ;) Sitter och lyssnar på David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch och taggar lite inför mina tre timmar på Ur&Penn i eftermiddag. Skönt få göra något "riktigt" ibland. haha.

Annars har jag inga planer för idag. Jag ska bara vara. Antagligen städa här hemma nu en gång för alla när Tissebusen har flyttat. Fått bort allt katthår och eventuella små kissfläckar som han envisades med att göra dagarna innan han flyttade. Jaja. Nu ska jag inte prata mer om det för då blir jag sentimental. haha.

SKRIVET: 2009-09-28, kl 09:41:04 | FINNS I: Allmänt

En liten dröm!

Ja nu när jag och M' har flyttat isär och jag har hittat ett nytt hem åt Tisse så återstår ju bara jag kvar här hemma. Jag har därför planerat en renovering med nya tapeter, eventuellt nya bänkskivor i köket och en hel del nya möbler. Jag har varit ute på IKEA och klippt och klistrat lite så min kära mor får ett litet smakprov på vad jag tänkt mig =)
Soo long Peeps!

SKRIVET: 2009-09-28, kl 08:55:23 | FINNS I: Allmänt

Stamp on the ground!

JUMP JUMP JUMP JUMP !


SKRIVET: 2009-09-28, kl 08:15:46 | FINNS I: Allmänt

Moorning Peeps!

Då är det en ny vecka. Det känns otroligt bra även fast jag gärna skulle ligga kvar i sängen med M' hela dagen. Det blir en lååång dag idag. Kommer stänga på Ur&Penn så jaa. Nu måste jag ta den där dagliga rundan på nätet. Kolla upp alla nyheter, uppdatera mig med allt skvaller osv ;) Vi hörs i eftermiddag sen.

So long Peeps!

SKRIVET: 2009-09-27, kl 11:33:10 | FINNS I: Allmänt

Moorning Peeps!

Hur har eran helg varit? Min har varit kalas bra. Jag är så glad över att jag vaknade nu vid elva och mådde super bra även fast jag var ute igår. Jag var ju dock nykter men lika kul kan man ju ha för det =)

M' stannar ända tills på torsdag då vi tillsammans åker till Arvika och arvikamârten. =) Sen kommer jag hem på måndagen igen. Vi lämnade ju iväg våran lilla Tissebus igår så jag har ingen större lust att vara helt ensam de här närmaste dagarna.

Jag ska bli mer aktiv, i promise. Det är bara så skönt att han annat för sig nu för tiden ;)

/So Long Peeps!


SKRIVET: 2009-09-26, kl 20:23:40 | FINNS I: Allmänt

En ny kväll med nya tag!

Jaa, M' är ju fortfarande här och vi lever livet just nu. Lovar att bli aktiv i forstättningen. Vi har omformaterat min dator så allt har legat lite på glid så att säga =) Nu ska jag fortsätta här. Det blir utgång idag med =)

SKRIVET: 2009-09-25, kl 23:10:47 | FINNS I: Allmänt

Läget Peeps?

Hur har ni det? Själv är jag ute och åker bil med Brorsan. Jag lever livet helt enkelt, det är så sköönt. Inte tänka på något och bara vara tills på måndag. Det känns underbart.

Nu ska vi rulla vidare. Som sagt, åker med brorsan. Bra dunk i den bilen ;)

SKRIVET: 2009-09-24, kl 07:07:17 | FINNS I: Allmänt

Moorning Peeps!

Ja, då har jag avslutat min gamla viktblogg och kommer börja här på "heltid" istället. Kommer sätta mig ordentligt med desingen nästa vecka eftersom jag får finbesök av M' idag. Ni som har hängt med sen låååångt tillbaka vet att M' är min föredetta sambo. Vi är fortfarande superbra vänner så idag kommer han hit. Vi ska adoptera bort våran lilla kissekatt på lördag så han kommer hit för att ta ett litet avsked och mest finnas till för mig som kommer i princip bryta ihop. Men det kommer bli bra och jag vet att han kommer få det super. Så så är det.

Om ni nu undrar varför jag eventuellt kommer vara lite inaktiv såhär i början. Så vet ni varför nu :)

SKRIVET: 2009-09-22, kl 12:31:59 | FINNS I: Allmänt

"Jag kommer tillbaka på måndag"

Jaa, jag får väll skriva mitt första inlägg här även fast jag inte gått ut med att bloggen finns än. Men det kommer väll det med. Så fort jag känner mig nöjd med designen. Jag vill ha en design som jag vet att jag kommer använda ett tag. Det är rätt så jobbigt när man byter stup i kvarten.

Just för stunden så sitter jag på Ur&Penn och jobbar. Eller ja, jag jobbar inte just nu eftersom det knappt är något folk ute. Jag har oddsen emot mig så att säga. Dåligt väder, mitt på dagen då alla jobbar, några dagar innan löning, ja listan kan bli lång. Det är inte så speciellt kul när alla kommer in och tittar och så går dom och säger
"- jag kommer tillbaka på måndag". Mjaa, men jag förstår dom. Jag har inte heller många kronor kvar att leva för nu innan torsdag då jag får min lön.

Det är kul att jobba i butik. Men träffar på massvis med människor och vissa kan tillochmed stanna och prata en stund "bara för att". Jag är en social person så det passar mig utmärkt. =) Jag önskar jag kunde få fler timmar här nere. Men man får ju vara nöjd för det man får i livet, eller hur?

Nu ska jag forstätta här.

Cheers /iickaa


SKRIVET: 2009-09-20, kl 18:14:50 | FINNS I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0