SKRIVET: 2009-11-29, kl 19:11:46 | FINNS I: Allmänt

Mm, så äre!

Låt oss säga att jag har bättre saker för mig än att blogga. ;)

SKRIVET: 2009-11-23, kl 14:54:11 | FINNS I: Allmänt

En i mängden!

Sorry för dålig uppdatering. Jag har helt enkelt bättre saker för mig :D Dagens händelse är att även jag har vaccinerat mig. Så nu är jag en i mängden, som alla andra. Ikväll blir det handboll. Som jag har väntat :D

SKRIVET: 2009-11-21, kl 18:30:58 | FINNS I: Allmänt

Lördagstrött!

Jag är otroligt trött, men jag lever =) Pepparkakor, Julmust och Lillasyster är kvällens fina blandning. Jag trivs.

SKRIVET: 2009-11-19, kl 22:58:19 | FINNS I: Intressanta prylar!

En "Everyday" lampa!

En desginer ifrån Hong Kong vid namn Winnie Lui har skapat denna lampa genom att tagit lite utav allt som används i vardagen till en lampa som inte är allt för vardaglig. Den här skulle jag kunna tänka mig hemma. Jag tycker den är supercool =)


Källa: Design-milk.com

SKRIVET: 2009-11-19, kl 21:44:10 | FINNS I: Intressanta prylar!

Mesila!

Hur många välbetalda designers krävs det för att åstakomma denna, i mina ögon simpla, lampa. Jo tre, nämligen Shlomit Levy, Avital Levy and Ifat Zvirin. Den här lampan är otrolig ful men även här handlar allt om återvinning. Kan ju vara smidigt när man behöver hänga tvätten. Man vet ju vart man har nyporna iallafall.Källa: Design-Milk.com

SKRIVET: 2009-11-19, kl 20:03:03 | FINNS I: Intressanta prylar!

SmartSpace!

DET HÄR BEHÖVER JAG! Försjutton Zevro måste ha tänkt på mig när de designade de här. Fatta så smidigt att ha det framme på väggen hela tiden och det verkar lätt att se när det är påväg att ta slut. Bara måtta upp klart och färdigt lixom. Just nu har jag alla mina torra produkter lite överallt. Kaffe i skåpet, müsli i en fin liten skål på bänken, pasta ovanför kylen ja det är noll koll helt enkelt. Varför ska sånt här säljas i ett annat land för? Måste kolla upp om det går att få tag på på den svenska marknaden =) Skulle vara väldigt tacksamt att slippa krångla med påsar och spilla och ha sig.


Källa: Design-Milk.com

SKRIVET: 2009-11-19, kl 16:52:37 | FINNS I: Allmänt

Jag har något fint att visa er!

Nämligen ett kort på mig och min underbara lillasyster. Hon är den underbaraste människa som gått i ett par skor!


Återigen, tusen tack Bilja&Tessisen.


SKRIVET: 2009-11-19, kl 11:59:29 | FINNS I: Intressanta prylar!

En Skum stol!

Ja den här rubriken kan man tolka på flera sätt. Att det är en skum stol, jaa, stolen är faktistk gjord i skum. Det är en skum stol, ja det är det ju också. Den är väldig skum faktistk. Jag skulle inte vilja ha en stor skumklump i mitt vardagsrum även om jag tycker att idén är häftig. Den är utformad av designer Yu-Ying Wu. Personligen tycker jag det ser ut som en stor Sweitcher ost. Men det är ju min åsikt ;)Källa: Design-Milk.com

 


SKRIVET: 2009-11-19, kl 09:44:54 | FINNS I: Intressanta prylar!

Cryon Rings!

Hur häftiga är inte dom här?! Jag som för tillfället spenderar mina dagar på en förskola har verkligen fastnat för de här. Dom måste ju vara superpraktiska att hålla i och lätta att använda. Coolt =) Timothy Liles som har designat dessa måste verkligen ha tänkt till.Källa: Design-Milk.com

SKRIVET: 2009-11-18, kl 21:34:43 | FINNS I: Intressanta prylar!

Book Scones!

Moahaha, dom här älskar jag. =) Jag som verkligen inte har nån koll på vart jar har mina böcker skulle verkligen behöva de här bokställen/hyllorna. Inte nog för att dom är jätteläckra, utan väldigt praktiska också. Tänk er ett par snygga böcker i och upp på väggen. Läckert.Källa: Design-Milk.com

SKRIVET: 2009-11-18, kl 16:36:45 | FINNS I: Intressanta prylar!

SIE43

Nu ni snackar vi återvinning. Den här stolen består enbart av en stål ram och återvunna PETflaskor. Designen är gjord utav Pawel Grunert och jag gillar tänket. Jag skulle ju dock aldrig ställa den i mitt vardagsrum. Men ändå, tanken är ju god. Den ser iof jävligt bekväm ut, på någe vis!Källa: Design-Milk.com 

 


SKRIVET: 2009-11-18, kl 13:15:16 | FINNS I: Intressanta prylar!

Cloud seating Collection!

De här stolarna är ju urfräcka. Designer Jason Phillips fick inspiration och idén molnen som han tyckte hade roliga former men ändå såg otroligt bekväma ut. Och visst har han rätt. Jag har dock svart att se den här stolen bekväm. Men man ska aldrig säga aldrig. Den finns i flera olika former och storlekar och kan köpas i både brons, vitt och svart. Dom är även tillverkade så att de ska gå att använda som utomhusmöbler. Lovely =)
 Källa: Design-Milk.com

 


SKRIVET: 2009-11-18, kl 11:32:14 | FINNS I: Allmänt

En Hemma-dag!

Ja idag är jag hemma ifrån jobbet. Jag har nog fått ett litet efterskalv sen förkylningen jag hade. Jag mådde verkligen inte bra när jag vaknade imorse. Så istället, för att rensa mitt samvete lite, ska jag plocka upp och diska här hemma. Göra iordning för tvätten som ska tvättas imorgon och fixa så det blir rent och fräsht här hemma. Ska dessutom byta i sängen. Så som jag har svettast de nätter jag har haft feber är det här inte att leka med. Ska bli skönt med lite nytt. Annars kommer jag nog bara sitta här hela dagen. Jag har hittat en mycket intressant sida som jag antagligen kommer visa er lite ifrån. Men nu, slappa i en halvtimme till. Sen städa. Kan inte ligga här hela dagen heller. Även om jag gärna vill ;)

Vet ni, jag längtar som en toka tills nästa Fredag. 27 November. <3


SKRIVET: 2009-11-18, kl 11:08:12 | FINNS I: Intressanta prylar!

Hörlurar som smycken!

När jag tittade runt lite på nätet så hittade jag dessa silversmycken som liknar hörlurar designade av Nathan Thomas. Jag tycker dom är rätt coola och jag skulle definitivt kunna tänka mig ett par om de är lite längre. Alltså att de hänger en bit ner och inte så tätt runt halsen. Det är ju ett sätt att visa att man gillar musik och jag tycker faktistk att idén är lite roligt. Lite annorlunda sådär.

Källa:
Design-Milk.com


SKRIVET: 2009-11-18, kl 10:28:49 | FINNS I: Just a Question

Just A Question!Själv så längtar jag som en galning!


SKRIVET: 2009-11-17, kl 20:08:24 | FINNS I: Allmänt

Wall of text 2009!

Ja det här året är snart slut. Tro det eller ej men det är knappt en och en halv månad kvar. Det har hänt otroligt mycket under det här året så det är nästan skrämmande. Det har förändrat och format om mig på många vis. På både gott och ont. Jag sitter här och lyssnar på Anouks låt Lost och jag blir otroligt sentimental. Vad mycket jag har gått igenom, vilka nya människor jag har träffat, vilka människor jag har förlorat och vilka människor jag har fått en förändrad kontakt med.

Den största förändringen det här året är ju inte helt oförutspått att jag gick isär med min sambo, mitt livs största kärlek Marcus. Det är det som har präglat mitt liv i bildligt talat hela det här året. 13 Januari tog det slut mellan oss och jag trodde att mitt liv skulle rasa samman. Jag trodde på största allvar att anledning för mig att leva mitt liv var slut. Jag möts fortfarande av demoner som präglar både dagar och nätter om tanker och funderingar den ena mer konstig och förvirrande än den andra. Tänk om jag gjort så, sagt så, inte sagt så... osv... Men det kommer jag ingenstans på. Den här händelsen har samtidigt som den sakat mig och fått mig att rasa uppifrån rosa moln ner till stålgrå betong så har den lärt mig otroligt mycket om mig själv. Jag vet idag vem jag är och vem jag lever mitt liv för. Vem som är den viktigaste personen i mitt liv. Det är jag.

Det här året har varit fullt av ångest, gråt och många kämpiga stunder. Jag har slagits av sanningen och ljugit mig genom lögner. Jag har fattat beslut som jag aldrig trodde var möjliga och jag har ryckts med av stormen. Jag har varit avundsjuk, glad och jag har både älskat och hatat.

Jag har den mest underbaraste kontakten man kan ha med min Lillasyster. Jag trodde inte det var möjligt att komma så nära en person som jag har gjort med Jenny. Efter Marcus släppte (eller jag borde kanske säga släpper) jag ingen in på livet. Men Jenny hon tog sig runt fasaden och hon fanns där och skrek tillbaka när jag var. Förklarade hur situationen såg ut och talade vett med mig när jag hamnade i ett evigt tunnelseende. Hon tog ner mig på jorden igen helt enkelt och utan henne hade jag aldrig varit den människa jag är idag. Hon har format och skulpterat mig till en så otroligt mycket starkare människa än vad jag var tidigare. Än vad jag någonsin vågat hoppats på att jag kunde bli.

Jag är evigt tacksam över mina föräldrar. Att de är så förståeliga och hjälpsamma i vilket läge det än handlar om. Framför allt min mamma som tar sig över stock och sten för att jag ska ha det bra. Hon har ställt upp i de mest underliga sitationer som jag hamnat i och hjälpt mig med det jag har behövt. Hon har fått stå ut med mycket min mor. Under det här året har jag varit som ett litet barn som bara har viljat ligga i mammas famn och slippa alla problem, hon har funnits där. Hon har låtit mig vara 6 år igen, kramat om mig och sagt att även jag kommer blomma ut och hitta mig själv. Hon hade så rätt och tänk att hon kunde veta det redan i början av det här året. När allting var som värst och jag inte såg något slut. Då höll hon fast vid sitt ord. Även jag kommer blomma ut en dag.

Min pappa har jag dessvärre inte haft den kontakten jag hade viljat med. Den har inte varit dåligt. Absolut inte. Men vi har varit upptagna på olika håll och inte haft tid eller ork att umgås med varandra. Samtidigt vet jag precis vart jag har min pappa, utan att höra av mig till honom varenda dag. Så vet jag precis vart han är, vad han gör, vad han tänker. Och han vet precis samma saker om mig. Han ringer när jag mår som sämst och behöver prata med någon som mest. Då är det precis som om han vet. Ibland vet han tillochmed om att jag mår dåligt innan jag gör det. Han är underbar min far, han känner mig så väl.

Jag har många gånger undrat vilka som är mina vänner? Vem jag kan lita på och vem jag känner att jag behöver. Jag har insett att jag inte behandlat de vänner som betyder något för mig med den respekten de förtjänar. Marika, Jessica, Sophie och alla ni andra som jag någonsin har förlitat mig till. Jag är ledsen för att jag inte vårdat våran relation. Jag hoppas att ni inte tappat tillförlitningen på mig och jag ska försöka bevisa för er vad ni betyder för mig. För det är er jag behöver vara rädd om. Det har jag märkt. När man inte tar han om sina vänner så kommer de en vacker dag inte orkar ta hand om dig. Och jag vill inte att det ska hända. Jag är tacksam för att ni under det här året har stått ut med mig och mitt gnäll. Med mina otroligt trångsynta funderingar och klantiga uppsåt. Ni har många gånger talat mig till rätta och berättat för mig hur snäll och godtrogen jag är mot alla. Att den en vacker dag kommer trampa mig på tårna. Att jag inte trodde på er, för se vad som hände.

Jag har även vänner som jag inte träffar. Men som jag delar minst lika mycket med för det. Ibland är det nästan skönare att ha någon där på andra sidan skärmen som inte vet allt. Fanny och Henrik, ni står för de här posterna. Jag har skrivit så fort många gånger att ni säkerligen har undrat både en och två gånger vad jag menat på grund utav särskrivningar. Men att ni fortfarande orkar sitta där och i samma lugna tempo förklara för mig att det inte är mitt fel, att jag inte är skyldig och att jag borde tänka mer på mig själv. Ibland är det otroligt skönt att höra ifrån någon som bara har hört min sida av historian att jag faktistk också duger. Att jag faktiskt inte är så värdelös som det ibland kan tyckas.

Jag har tillbringat många timmar i Arvika under årets gång. Både goda och onda. Arvika är min fristad, dit jag flyr när jag inte orkar med krånglet här hemma i hålan. Dit jag utan problem kan fly utan att känna ångest. Jag kan skita i jobbet, vänner, familjen allt. För att få vara i Arvika i något dygn. Komma på rätt sida igen och fortsätta med livet. Det krävs inte mycket. Det är Arvika i sig som är fristaden. Inte det som finns där. Arvika är otroligt vackert och rogivande.

Givetvis mår jag även bra utav att träffa Marcus som är i Arvika. Han har varit den enda personen som jag egentligen har kunnat prata med honom om honom med. Vi har gått igenom mycket året som passerat och att vi fortfarande håller kontakten och skämtar med varandra som förr det är jag evigt tacksam för. Mina känslor för dig dom har aldrig dött, inte ens försvunnit. Dom har förändras och du är idag den absolut bästa vännen jag kan tänka mig. Du känner mig allra bäst och kan läsa mig som en öppen bok. För dig behöver jag inte berätta att jag känner mig ledsen eller besviken. Du hör det på mig redan vid "Hej". Du ser det på mig redan när jag kliver av på stationen och du vet precis vad du ska göra för att få mig på andra tankar. Även om du är en stor del till att jag kännt mig som otroligt värdelös, så är du också en stor del till att jag känner mig så stark som jag gör idag. Jag hade inte stått här idag om inte det mellan oss hade hänt, och definitivt inte om inte du hade stannat kvar min sida efteråt.

Så vem är jag idag? Den här sista månaden på året tänkte jag ta reda på det.. Jag vet att jag är betydligt starkare än vad jag var i början av året. Jag vet även att jag litar mer på mig själv. Men vem jag är, vem jag vill bli och vem jag borde vara, det har jag ingen aning om. Men året är ju inte slut än. Eller hur. Jag har fortfarande några dagar på mig att ta reda på vem jag vill bli. Men efter omständigheterna. Så är jag otroligt tacksam för att jag sitter här idag. Med insikt om vad jag gått igenom och förståelse för varför saker har skett. Jag vet vad jag vill förändra och vad jag vill bevara. Men jag vet ännu inte vem Erica är. Jag har tappat bort henne, men jag är defintivit påväg att hitta henne.

SKRIVET: 2009-11-16, kl 20:26:23 | FINNS I: Allmänt

Hej på er!

Jag skulle bara berätta att jag är hemma men jag är så totalt utslagen att jag inte orkar skriva ett ord till idag. Ett roligare inlägg kommer imorgon, sörni!

SKRIVET: 2009-11-14, kl 00:32:37 | FINNS I: Allmänt

Najty Peeps!

Inte för att jag ska sova. Lååångt ifrån. Jag tänker ta alla tillfällen som finns nu när jag är här i Arvika att träffa M' och så vidare. Dessutom är jag långt ifrån trött. Har ju vänt lite på dygnet nu när jag varit sjuk. Imorgon väntar party. Det ska bli kul att träffa Arvikagänget igen. Det vill säga Kickelicious. Kicken styr ferre som vanligt. Sånt gillas. I brist på annat slänger jag in den redigerade headerbilden på mig eftersom jag gillar den lite grann ;) Synd att den blev så pixlig i headern. Hörs imorgon folket. Najty!SKRIVET: 2009-11-13, kl 20:12:06 | FINNS I: Allmänt

Nya miljöer nya tankar!

Jaa jag ska fatta mig kort. Jag sitter i Arvika. Jag är hos M' och hälsar på och jag gillar läget. Ska försöka klämma in ett inlägg imorgon. Jag har ju inte min dator med mig och den här datorn är det lite svårt att komma fram till ;)

SKRIVET: 2009-11-13, kl 20:10:50 | FINNS I: Intressanta prylar!

YESSTYLE Bling Bling Collection

Nu kommer vi till lite prylar som är totalt super charmiga och jätte söta. Men jag som är arbetslös och lever på existensminimum kan inte annat än att drömma om de här söta, ja vad man nu vill ha det till (?). Dom finns iaf hos YESSTYLE vilket har blivit en ny sida som jag tittar in på ibland. Dom har ju de mest finurliga små saker jag någonsin har sett.


Bling Bling
Red Lipstick Charm & Silver Star Perfume Bottle Charm
US $82.00 ~ 568.94 SEK


Bling Bling
Silver Mobile Phone Charm & Silver Yellow Flower Sandal Charm
US $82.00 ~ 568.94 SEK


Bling Bling
Silver Blueberry Tart Charm & Silver Ice Cream Cup Charm
US $80.00 ~ 555.06 SEK

Bling Bling
Silver Biscuit Bracelet Charm & Silver Milk Bottle Charm
US $80.00 ~ 555.06 SEK

Ja men sjävla frakten, eller i detta fallet skeppningen är ju gratis iaf ;)

SKRIVET: 2009-11-13, kl 13:49:18 | FINNS I: iickaa vill ha!

Admit it, you love to hate my blog.

Love To Hate My Blogg Tee SEK 199, Blog Tees - NELLY.COM
NAMN: LOVE TO HATE MY BLOGG TEE
Enfärgad t-shirt med klassisk uringning och texten Admit It: You Love To Hate My Blogg Tillverkad av 60% bomull, 40% polyester. Hmm, tycker ni inte att det har gått lite långt när man tillochmed börjar skaffa sig kläder om sin blogg? Iof, givetvis älskar jag min blogg [känner ni ironin] men jag skulle ändå inte gå i något sånt här på t.ex stan. DOCK, mina vänner skulle jag kunna tänka mig en sån här i bifsize och ha som pyjamas. Lite latjo så där ;) För 199 spänn så kanske det skulle vara en sötjulklapp *host Jennie eller M' *

Återigen, för att komma till Nelly kan ni klicka på bilden.

SKRIVET: 2009-11-13, kl 12:38:06 | FINNS I: Intressanta prylar!

Wearing som funstuff!

Alltså jag älskar att titta runt på nätet och hitta konstiga och udda saker. Nu under morgonen var jag inne och spanade lite på nelly.com. Jag brukar kicka in där med jämna mellanrum för dom brukar ha rätt så mycket kul. Nu har jag fastnat lite för några udda men coola huvudbonader.

Alex Goggles SEK 299, The Stray Boys - NELLY.COMAlex Goggles SEK 299, The Stray Boys - NELLY.COM
NAMN: ALEX GOGGLES
Rolig mössa i enkel modell med tryck fram föreställande ett par goggles samt märkets logga. Tillverkad i 100% acrylic. Jag gillar den, men tror inte att jag skulle bära den själv. Kanske den svarta. Men njaa. 299:- kostar dom hur som helst.

Ted Hat SEK 195, Svea - NELLY.COMTed Hat SEK 195, Svea - NELLY.COMTed Hat SEK 195, Svea - NELLY.COM
NAMN: TED HAT
Snygg Sveamössa med litet Svea-tryck baktill och texten " always think happy thoyghts", "don't lose your fantasy", "make your mother proud" framtill samt Svea-kronan. Den här tycker jag däremot är lite charmig. Lite posetiva roliga texter sådär. 195:- styck får man ge för en sån här mössa.

Earmuffs SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM
NAMN: EARMUFFS
Mjuka och sköna öronmuffar i fleecetyg. Tunna som går att ha under mössan. Haha, dom här tycker jag är helt hilarious. Funktionella som tusan men inte det minsta snygga. Morgontrött som jag är fattade jag inte att dom var uppochner på bilden. Men ändå =) Som beskrivningen lyder kan dom kanske vara sköna att ha under en snygg men tunn mösa. Dock inget för iickaa inte. Hela 39 spänn får man ge för de här röda muffisarna.

För att få tag på någon utav de här utstickande huvudbonader nu i vintertider så klickar ni bara på bilderna ;)

SKRIVET: 2009-11-13, kl 12:03:26 | FINNS I: Allmänt

Morgonstund har guld i mun!

Mjaa där var jag lite chek. Jag har faktiskt haft en riktigt bra morgon. Tog mig sleten som en zombie upp ur soffan (som jag somande på inatt) klockan 07:30 för att köra lillasyster till tågstionen så hon han med sitt tåg till skolan. Efter det åkte jag hem och tvärkraschade igen. I soffan givetvis. Känslan i kroppen idag skulle kunna liknas vid utseendet på en hoptryckt colaburk. Meen men, inget ont som inte för något gott med sig och här kommer Karman in i bilden. Bara för att jag var så söt och tog mig upp och körde henne trots att jag sovit både dumt och dåligt inatt så gjorde sötan frukost på sängen (läs: soffan) åt mig förut när hon kommit hem igen. Hon hade bara en lektion så hon var hemma igen vid halv tolv.

Så här sitter jag nu. Mätt och jävligt belåten och fruktransvärt nöjd med livet.


SKRIVET: 2009-11-12, kl 17:21:53 | FINNS I: Allmänt

What's the use?

Jag tycker den här tavlan är mycket intressant. Någon som vet vem som gjort den? Jag skulle dock aldrig använda den själv. Jag är så helsvensson så jag vill inte sticka ut. Men lite halvfrän är den allt!


SKRIVET: 2009-11-12, kl 17:02:46 | FINNS I: Allmänt

Städa, tvätta, diska!


SKRIVET: 2009-11-12, kl 15:08:20 | FINNS I: Intressanta prylar!

Skulle det smaka med en pipparkaka?

Det här är ju totally hilarious! Jag älskar dom och tänker införskaffa mig ett par så fort plånkan tillåter. Tänk vad man skulle choka sina gäster när man låter ett fat med pipparkakor stå framme på vardagsrumsbordet. Moahahaha. Det här är helt klart min typ av skämtartikell. Ska lägga fram förslaget till lillasyster att köpa ett par pipparkaksformar och sätta igång och baka vid första advent. Känner jag oss rätt lär vi få baka varja advent o_0 som de moffmonster vi är. Men det är ju härligt, right. Jag saknar att baka. Usch nu blidde jag sentimental.

Pipparkaksformarna finns hur som helst hos Coolstuff!

 

 SKRIVET: 2009-11-12, kl 15:01:28 | FINNS I: Allmänt

Vattenbad!

Jag har funderat mycket på det här att jag får så ont i bihålorna när jag är förkyld. Alla jag har stött på har berättat för mig att man ska göra som han killen på reklamen. "Ni kvinnor snackar om att föda barn, men då ska ni veta hur det är när en kille är riktigt förkyld"- ni vet! Med andra ord köra huvudet ner i ett vattenbad med en handduk över huvudet. Nu sitter jag här och snorar som bara den och jag känner att jag verkligen borde gå och snyta mig. Men jag orkar inte, det är många meter till toaletten och jag sitter här mysigt nerbäddad i soffan med täcke och kaffe.

Men det slår mig att det kanske vore en bra idé att testa ändå. Jag menar? Var kan möjligtvis gå fel? Att jag lyckas köra ner hela nylet i kokande vatten, visst. Men det ska jag väll lyckas undvika. Det bästa som kan hända är att det släpper lite i mina stackars bihålor och det vore ju i klarspråk totalt jävla underbart just nu. Jag känner mig smått handikappad när jag får blunda så fort jag ska vända huvudet.


SKRIVET: 2009-11-12, kl 13:21:26 | FINNS I: Tävlingar

Tävling hos Lily!


Jag är med i en tävling hos Lily. Det här med tävlingar har aldrig riktigt varit min grej. Registera sig så någon annan tjänar massa poäng och så vidare och så vidare. Men nu hade jag inget bättre för mig så why not?
Man skulle hur som haver bli medlem på gratisbio.se och sen skriva sitt användarnamn i hennes blogg. Så det var ju ingen större uppoffring direkt. Ni kan ju kika in och göra detsamma om ni har lust. Länken till gratisbio hittar ni tidigare i det här inlägget och för att komma till Lily kan ni klicka på bilden här under.


SKRIVET: 2009-11-12, kl 12:50:15 | FINNS I: Intressanta prylar!

Josefin Crafoord designar smyckeskollektion för MiLajki

Jag är lite inne för att titta upp udda men intressanta prylar för tillfället. De här smyckena är ju minst sagt intressanta. Jag älskar Josefin Crafoord. Jag tycker hon är asgrym och har en skön egen stil. Hon känns som en tjej som man inte trampar på direkt. Men nu tills hennes smycken som hon har designat. Jag kan verkligen inte kännas med mig att jag gillar dom på något vis. Tur att vi alla är olika och jag tror säkerligen att det finns en del människor där ute som mer än gärna skulle vilja bära dessa smycken. Men en sak säger jag er. Ni kommer aldrig få se mig bära ett par särande ben runt halsen.

Smyckena finns att köpa hos Mi Lajkis webshop.


SKRIVET: 2009-11-12, kl 12:28:18 | FINNS I: Intressanta prylar!

Kreativt toalettpapper!

Alltså, vad jag skrattade när jag fick syn på det här. Jag vet inte om jag är ensam om den udda tvångstanken om att har jag väll börjat med ett sudoku så måste jag avsluta det innan jag kan få ro i själen. Speciellt typiskt är det då jag råkat börja på ett svårt som jag i princip aldrig lyckas lösa. Då kan jag sitta i timmar och bara bli mer och mer irrterad.

Jag surfade runt på nätet när jag trillade över det här roliga toalettpappret på Coolstuff. Jag skulle fullkomligt älska det men risken för kö skulle ju kunna bli enorm. Inte för att jag skulle sitta där inne och trycka i flera timmar utan för att jag skulle sitta där och klura tills jag löst det. Jag kanske borde köpa en och bara ställa i bokhyllan och ta mig en ruta när jag känner att jag är rastlös. Mycket intressant verkar det iaf.


Källa: Coolstuff - Bild lånad av: Coolstuff


SKRIVET: 2009-11-12, kl 12:14:06 | FINNS I: iickaa vill ha!

EyeShopping!

Det är något jag i princip jämt sysslar med när jag är sjuk. Ögonshoppar på nätet. Mitt kort har ju förtillfället bankomaten tagit så kan ju inte handla i vanliga affären på två veckor. Meeen, nätshopping fungerar ju utmärkt. Jag har hittat en hel del underbara skor som jag gärna skulle lägga beslag på. Dock har jag inte dom pengarna atm. Men man kan ju alltid önska sig till jul och födelsedagen, eller hur.


Scorett - Tiamo - 750:-


Scorett - Tiamo - 999:-


Scorett - Tiamo - 999:-


Nelly - Nelly Shoes - 499:-


SKRIVET: 2009-11-12, kl 10:59:06 | FINNS I: Allmänt

Moorning Peeps!

Jag är hemma idag igen. Är otroligt förkyld men har tackochlov ingen feber. Men känner mig absolut inte helt hundra för det. Så nu ska jag snart gå och ta mig lite frukost. Sen efter det ska jag installera picture IT! på den här nya datorn och sen sätta mig med headern. Som jag lovat nu.

I eftermiddag ska det tvättas och städat. Jag har lovat lillasyster att ta hand om det idag. Så jag får väll göra det. =) Lite snäll kan man va.

SKRIVET: 2009-11-11, kl 16:18:47 | FINNS I: Allmänt

Lilla London!

Har suttit och lyssnat sönder Anton Kristianssons låt Lilla London. Den är otroligt bra faktiskt. Jag sitter här hemma hos mamma och väntar på att hennes sambo Magnus ska komma hem. Då ska jag ta min bil och hämta lite saker, sen tillbaka hit och lämna dom. Sen hem igen. Ska städa lite då tänkte jag. Sen fixa headern. =) Det kom lite annat imellan.

Men den som väntar på något gott..

SKRIVET: 2009-11-11, kl 13:47:44 | FINNS I: Allmänt

Totally Lovely!

Fick nyss den här bilden som är omgjord av Bilja. Jag är helt förälskad. Har länge letat efter en bild att ha i min header och hon prickade precis in på mina önskemål. Nu ska jag ägna resten av dagen till att få till designen så jag kan börja skriva ordentligt igen ;)


Klicka på bilden för att komma till tjejernas sida.


SKRIVET: 2009-11-02, kl 18:22:13 | FINNS I: Allmänt

Allt blir inte alltid som man har planerat..

... men den här gången blev det faktiskt rätt så bra ändå.

Jag är hemma ifrån Arvika. Åkte hem redan igår även fast jag skulle ha stannat tills på onsdag. Men efter omständigheterna så åkte jag hem igår. Mer behöver vi inte gå in på så att säga =)

Idag har jag mest haft tråkigt. Har suttit/legat och degat hela dagen och inte ätit annat än chips. Men det är allt bra skönt. Har ju varit ledig. Skulle egentligen varit ledig imorgon och på onsdag också. Men som sagt, det blidde inte så. Så jag går till jobbet imorgon och det ska bli skönt. Jag har ju lite insparade dagar ledigt som jag kan ta ut när jag vill nu istället.

Nu under eftermiddag (jag vill säga kvällen bara för att det är mörkt) så har jag även varit på KUFmöte. Ni vet Kristinehamns Ungdomsforum. Jag har ju varit med förr men haft ett uppehåll nu på ett år. Idag gick jag med igen, jag saknar gänget så det kändes bra.

Annars nothing. Jag sitter här och väntar på att lillasyster ska komma hem. Hon är i Örebro och tittar på ElitHandboll och jag hade mer än gärna varit med. Men men. Jag får sitta här och kolla på nätet istället ;) Och för att vara ärlig så gör det med inget.

RSS 2.0