SKRIVET: 2011-06-30, kl 10:15:27 | FINNS I: Allmänt

Semester, eller?

Eftersom jag ändå inte gör annat än mest sitter här på tåget för tillfället tänkte jag att jag kunde ta tillfället i akt att sammanfatta mina tre (fyra?) veckor hemma i Krillet. 

Vecka 1. Lugnet före stormen.

Jag låg mest hemma i Jennies lägenhet och glassade och gjorde inget alls. Umgicks med vänner, familj och mådde bra. Avslutade visa delar från HH så att jag äntligen fick mina 60 HP. Började bli lite småstressad inför Jennys student och bal. Det var mycket som skulle fixas. 

Vecka 2. Studentveckan Karlstad.
Ja sen kom då den veckan som lilla lillasyster längtat så efter, och jag med för den delen. Hon hade bal på tisdagen och student på torsdagen och hela veckan gick i ultra rapid. På en millie så var det över. Sen satt vi där och undrade vad som hade hänt? Det var iaf skönt att träffa släkten ifrån Göteborg som kom upp, även om det var ett kort varsel. Alla studenter var dessutom så fina.

Vecka 3. Studentveckan Kristinehamn.
Ja här kom ju festveckan in. Här festade jag som om jag aldrig skulle se en morgondag. Men det var kul. Mina underbara vänner gjorde sitt också, givetvis. Utan dem hade det varit omöjligt att komma upp till den nivån som vi gjorde.

Vecka 4. Jobbvecka + Midsommar.
Jag började jobba. Eller iallafall tisdag - torsdag. Sen var det midsommar, och vilken midsommar sen. Firades ute i Pontans stuga med allt vad det innebär. Nubbe, sill, lekar och fylla. Jag mådde bra den kvällen, solen lyste och jag var i gott sällskap.

Nuläget. Påväg hem.
Ja och nu sitter jag här på tåget. Påväg hem. Jag saknar Halmstad. och The H'town Peeps. Så det är skönt att vara påväg. Jag ser ju Krillet igen om en månad. 

... det är ju alltid "bara" 40 mil bort.

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:

- Spamm och andra kommentarer för att locka trafik till din blogg tas bort.
- Alla kommentarer godkänns innan de publiceras.
- Jag är inte intresserad av att vara med i din tävling.
- Nej jag lägger inte till dig på Bloglovin' om du lägger till mig.
- Använd vanligt vett när du kommenterar =D

Namn:
Är du här ofta?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0