SKRIVET: 2010-10-10, kl 11:06:11 | FINNS I: Allmänt

Awesome helg.

Jaaa, i början av denna helgen så utnämnde jag ju den till den tråkigaste och längsta helgen någonsin. Så blev det ju absolut inte och jag har väll i det stora hela Malena att tacka för det. Eller jag har fler att tacka men främst Malena för att hon bjöd med mig på diverse bravader.
I fredags satt vi ett gäng hemma hos Jonatan och tittade på skräckfilm. Jag hatar skräckfilm. Förstår inte varför jag envisas med att tro att jag är så cool att jag vågar titta på dem. Det brukar bli någon titta-mellan-fingrarna alternativit inte titta alls variant. Men det är ändå med skräckblandad förtjusning. Jag är nyfiken och vill gärna se. Även om jag alltid ångrar mig efteråt.

Anyway...

Vi såg iaf först en film som heter The Uninvited. Otäck psykisk (minst sagt) film.
Den andra filmen vi såg var When A stranger calls. Den hade jag i och för sig sett en gång tidigare men den var ändå otäck. Inte på samma sätt dock. Den är lite mer..... B.... Men ändå en otäck film. Det kan jag inte komma undan med.
Sen bar det hem och söka efter lite bilder på Marieberg mentalsjukhus som ligger i Kristinehamn. Fråga mig inte varför jag fick för mig att göra det efter två skräckfilmer. Det kändes som en bra idé då iallfall. Det hela slutade med att jag satt och tittade på Comdey Central, tacka gudarna för den kanalen, i en och en halv timme innan jag tillslut somnad.

På lördagen hann jag inte vara vaken många timmar innan Malena skrev på MSN och frågade vad jag hade för planer för kvällen. Tentaplugg var det tänkt, Monopol och vinkväll blev det. Dock så var det en mycket knepig stund innan jag tillslut kom till Malena vid 19.00. Först skulle jag åka till Eurostop för att köpa tvättmedel o vin. Fin blandning, i know. Men då var stoppljusen vid Eurostop ur funktion vilket betydde kaos. Ingen visste vems tur det var att köra så alla körde när dom ville. Hur som helst blev jag på dåligt humör och bestämde mig i stundens hetta för att inte alls åka till Malena på någon jävla vin kväll. Så köpte mitt tvättmedel, toapapper och en LOKA och gjorde mig redo för att sitta hemma och sura hela kvällen. Tog mig hem och fick huvudvärk. La mig i sängen och tittade på Scooby Doo i hopp om att det skulle bli bättre.

Ungefär runt fem ångrar jag mig och inser att jag visst väldigt gärna vill gå på vinkväll, men nu är problemet att jag inte har något vin och systemet är stängt. Åter igen blir jag sur o grinig men hoppar ändå in i duschen och släpar mig iväg till Malena där jag dör lite i hennes soffa en stund. Sedan kommer tack och lov söta Angelica med massa vin som jag fick smaka av. Blev då en mycket glad flicka. (å just det, jag fick ögonkontakt med Josef Fritzl på vägen till Malena dessutom. Mycket otäckt känsla). Sedan kom även Jonatan med chips och Lotti med godis. The night was saved.

Sen skulle det spelas Monopol. Jag som i princip bara hört talas om Monopol tidigare. Men det gick allt relativt bra. Siktade in mig stenhårt på Centrum och Norrmalmstorg och byggde hotell på båda två tillslut. Dock var det inte en så bra taktik att enbart äga de två gatorna. De höll mig levande en stund. Men sen gick det inte så bra längre. I det stora hela och många timmar senare beslutades det att Malena vann och jag gick hem.

Pratade med lillasyster i telefon hela vägen hem. Thanks Sweetie. ♥


Den stora sammanfattningen blir att det inte alls var en tråkig och långdragen helg. Den gick faktiskt nästan lite för fort och jag hade det väldigt roligt. :)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:

- Spamm och andra kommentarer för att locka trafik till din blogg tas bort.
- Alla kommentarer godkänns innan de publiceras.
- Jag är inte intresserad av att vara med i din tävling.
- Nej jag lägger inte till dig på Bloglovin' om du lägger till mig.
- Använd vanligt vett när du kommenterar =D

Namn:
Är du här ofta?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0