SKRIVET: 2010-08-20, kl 18:44:50 | FINNS I: Nollningen i Halmstad 2010

Intressant dag.

Dagnes nollning har varit rätt slapp. I allafall mot vad det har varit och vad det kommer att bli. Var smart och tog cykeln till skolan idag och det kommer jag att forstätta med. Fysjutton vad trött jag blir i fötterna av allt gåing.

Hur som helst. Klockan tio samlades vi vid våran botplats och hälsade på våran stab. Det är så förbannat mycket skrikande varje morgon. GOD MORGON HÖGT ÄRADE GENEREL *GENERALENS NAMN* osv. Genom hela staben som består utav General, Sergant, Skrikmästare, Straffmästare, två sjuksystrar, två pappor och en Botnet. Det ska vara GODMORGON SJUKA SYSTER *SYSTERNS NAMN* och GODMORGON SNÄLLA PAPPA *pappans namn*. Ni fattar va? De nöjer sig aldrig med första gången heller. Utan vi måste skrika varje persons ramsa två eller tre gånger. Sen måste man hålla koll på vad alla är. Är det någon som har ett X före sitt namn så är de HÖGT HÖGT ärade för då är de över kursare. Man måste även hälsa på alla överkursare, överstaben osv. Är klockan tre skriker vi GOD MIDDAG istället osv. Sen om vi möter en annan sektion eller ett annat program så måste vi hälsa på deras General, Sergant och Straffmästare också. Såååe, ja, ni förstår själva.

Sen fick vi lägga oss på backen och "fräsa" som bacon bara för att någon i klassen hade glömt att använda sin nollemarkering igår. Så jaa, där låg vi o "dallrade". Sen gick vi och lekte lite med några andra klasser och tillslut fick vi komma in i Kårhuset. Kårpubben verkar asgrym och den ska invigas imorgon. Annars gled vi mest runt. Lekte lekar och umgicks. Sen var det dags att springa bort till Amfi för att inviga nollningen. Bilder på det kommer lite senare.

Nu ska jag nog cykla iväg till affären och köpa mig lite jag-tycker-synd-om-mig-själv-mys för jag har lite hemlängtan idag. :/ Orkar dock inte trycka på mig nollemarkeringen men får någon syn på mig måste vi som sagt leka bacon imorgon igen. O jag orkar inte vara syndabocken. Suck.

Jaja. Får lösa de.

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:

- Spamm och andra kommentarer för att locka trafik till din blogg tas bort.
- Alla kommentarer godkänns innan de publiceras.
- Jag är inte intresserad av att vara med i din tävling.
- Nej jag lägger inte till dig på Bloglovin' om du lägger till mig.
- Använd vanligt vett när du kommenterar =D

Namn:
Är du här ofta?
E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0